Verborgen gif in ons voedsel

Mädchen mit gesammelten Pilzen
Mushroom vergiftigingen zijn niet alleen veroorzaakt door de giftige paddestoelen – ook, onjuiste opslag is een vervuiler. De praktijk van de Vita-foto galerij toont hoe toxinen in voedsel onschadelijk bonen, kikkererwten, paddestoelen: In deze zogenaamd gezond voedsel toxines – sommige van die fataal kan zijn. Hier leer je hoe je jezelf kunt beschermen.

De paddestoel seizoen is begonnen en dus is het tijd voor de paddestoel vergiftiging. Als Amateur-paddestoel verzamelaars om een mix-up, het kan gevaarlijk zijn: de Vele, bijvoorbeeld, de giftige Toadstool voor een paddestoel, omdat de twee soorten erg op elkaar lijken. Dit is levensbedreigend, omdat de consumptie van één knoll van bladeren schimmel kan fataal zijn.

Giftige stoffen in groenten

Echter, de meeste mushroom roer-vergiftiging, niet van verwarring, maar van een verkeerde opslag. Een fout van de gebruiker, zijn ook degenen die daadwerkelijk kan maken van een gezonde groenten als bonen en kikkererwten, en gevaarlijk. In onze galerij, zullen we laten zien hoe je jezelf kunt beschermen: klik Hier om dat te voorkomen.

Je observeert tekenen van voedselvergiftiging bij jezelf of een ander Persoon, snelle Actie is nodig. Hier vindt u een Overzicht van vergiftigingen informatie centra in Duitsland

Geef een reactie