Verborgen boodschappen verborgen in onze genen?

Gene beeinflussen die Persönlichkeit
Nieuwe studies hebben aangetoond dat in het menselijk genoom, is niet alleen de individuele Instructie van de mensen is opgeslagen, maar ook informatie over de menselijke persoonlijkheid onderzoekers ontdekken steeds meer geheimen van ons genetisch materiaal stof – en nu kwam een nieuwe verborgen boodschap op de track: de Code van de schizofrenie. De praktijk Vita neemt je mee op een wetenschappelijke reis naar de Binnenkant van ons DNA.

Waar is de grootste vuilnisbelt van het lichaam? Het antwoord zelfs wetenschappers waren verrast: in onze genen. Elke cel in het lichaam is het bekend dat een volledig stel van de genetische informatie die is gecodeerd in de ongeveer 25 000 genen, chemisch gefixeerd op de DNA-streng – het desoxyribonucleïnezuur in de cel. In deze zogenaamde genome-de Blauwdruk van ons lichaam is, bijvoorbeeld, en is uniek voor elk individu. Zo ver, zo goed. Terug naar het afval probleem. In het geval van de ontcijfering van onze genetische code, wetenschappers ontdekten iets heel Vreemds: 97 procent van onze genen hebben geen functie. Ze zijn junk DNA. Relikwieën uit de geschiedenis van de mensheid overbodig. Je dacht voor een lange tijd.

Het geheim grammatica van genen

Het wonder van het Gen begint met een logistieke prestatie. Hoewel een cel is gemiddeld slechts 0,01 Millimeter in grootte, en er is een DNA-streng bestaat uit een twee-Meter-lange dubbele helix. Deze kunstzinnige Vorm van in elkaar grijpende schlingung en vouwen maakt het mogelijk om het complete genoom van een mens op een kleine ruimte. De volgende meesterzet: kan zelfs optreden als DNA bestaat uit slechts vier fundamentele bouwstenen (basen (adenine, guanine, cytosine en thymine), wat resulteert in oneindig veel verschillende informatie: Een samenstelling van drie basen is een aminozuur, een genetische word. Dit Gen-de woorden komen samen en vormen een hele zin – een zin komt overeen met een gen. in feite, ze werken als een menselijke taal. Deze ontdekking is gedaan door onderzoekers van de Universiteit van Boston in de Verenigde Staten, als zij onderzochten de menselijke genetica van verwaarloosde junk DNA. Niet alleen dat, de gecodeerde informatie, er zijn quasi-woorden, de formulieren worden records. De regels volgens welke dit proces loopt, lijken verbazingwekkend is dat de grammatica van een taal. Maar dit is slechts één van de wetenschap sensatie: De stem patroon werkt niet in het geval van de drie procent van de genen in ons lichaam actief is, maar alleen voor de 97 procent van de junk DNA. Dit maakt de toch al mysterieuze molecule DNA nog meer mysterieus. Dus, als de junk DNA is zoals een taal zijn opgenomen in je vervolgens gecodeerd, geheime boodschappen? De bekende natuurkundige Paul Davies, en onderzocht de Gen-grammatica, is ervan overtuigd: Wat we missen, is de sleutel tot het kunnen begrijpen van de taal. Dan zullen we in staat zijn om te lezen van de berichten van onze genen op ons, zegt hij.

Is verborgen in onze genen-de Blauwdruk voor een super-mens?

Davies’ onderzoek is een hit in de wereld van de kunst als een bom. Dat de junk DNA houdt een grote geheimen, twijfels, bijna niemand is. Maar waarvoor dient deze echt? Het werd onlangs ontdekt in muizen die de junk DNA in feite, nieuwe genen kunnen ontstaan. Je zou het een soort Reservoir voor evolutionaire verandering. Davies is er zeker van dat al de mogelijkheden van evolutionaire ontwikkeling bij de mens zijn strak geschreven. Als we erin slagen om het ontcijferen van de sequenties, kunnen we versnellen onze eigen Evolutie te wijzigen en om onszelf genetisch verbeterde super mensen, zegt de grijsaard. Andere wetenschappers beweren dat de junk DNA komt niet van ons, maar van virussen die besmet zijn onze voorouders in de loop van miljoenen jaren. In de junk DNA kan verbergen geheime boodschappen over de biologische verleden, en de toekomst van de mensheid.

Zeker is dat er tot nu toe slechts een fractie van de informatie die is geregistreerd in onze genen, werd gedecodeerd. Het meeste van wat ontdekt is, verwijst naar de Blauwdruk van ons lichaam. Nieuwe bevindingen tonen voor de eerste keer, dat de andere informatie, zijn genetisch vast. En die betrekking hebben op onze persoonlijkheid.

De SETD1A Gen, De Code van schizofrenie

Bepaalde genetische afwijkingen kunnen leiden tot erfelijke ziekten, in de geneeskunde, bekend voor een lange tijd. Nu ontdekten onderzoekers van de Columbia University Medical center, echter, is dat onze genen bepalen ook hoe geestelijk gezond persoon is. De onlangs in het tijdschrift Neuron, gepubliceerde studies geven aan dat een erfelijke Mutatie is een belangrijke factor voor het uitbreken van schizofrenie verantwoordelijk. Specifiek, de zogenaamde SETD1A werd geïdentificeerd als een potentiële trigger voor schizofrene stoornissen. Met behulp van een nieuwe sequencing methode, de genen van schizofrene patiënten en hun ouders zijn gedecodeerd en vergeleken. Het viel me op dat mensen met schizofrene stoornissen in tegenstelling tot hun ouders hadden een gemuteerde variant van de zogenaamde loss-of-function-Eiwitten in de SETD1A gen. Deze zelden voorkomende Vorm van de loss-of-function-Eiwit, die heeft geen waarneembare functie, zonder al deel uitmaakte van het ouderlijk genenpoel – dat de gevolgen voor de gezondheid voor de ouders. Volgens de wetenschappers, dit bepaalde Gen-Variatie van mutant, maar in het Kielzog van de erfenis aan de jonge en brak – in de zin van een eenvoudige genetische defect – schizofrenie. De medische experts van Harvard hebben aangetoond voor de eerste keer, wat al lang werd vermoed: de trigger voor sommige psychische aandoeningen zijn verborgen in onze genen, en kan op deze manier worden vastgesteld evenals de huidige kleur van het haar, of het lichaam grootte – de structuur van het DNA.

Gene entscheiden über gut und böse

De onderzoekers hadden de vrijwilligers in een poging om deel te nemen in de morele normen van gedrag onderzocht. In het proces, zij identificeerden een specifiek Gen dat is blijkbaar verantwoordelijk voor de vraag of een persoon is royaal of niet

Sinds COMT-Gen – de geheime boodschappen van goed en kwaad

De deelnemers van een gedrags-studie door de Universiteit van Bonn, geloofde in een eenvoudige memory test, die werd beloond met een vijf Euro. In verbinding, zou u kunnen besluiten om te doneren het geld te houden – dat is de echte Test. De onderzoeker Martin Reuter geprobeerd om uit te vinden of de beslissing van een genetische bericht. En u kon vinden. Een bijzondere variant van het COMT-gen, dat heeft iedereen, ook wel de Robin Hood. Dragers van deze variant om te doneren aan verschillende royaal over geld, voedsel en kleding. De onderzoekers verklaren het op deze manier: Een bepaalde neurotransmitter in de hersenen wordt snel aangetast, daarom is de moderne Robin Hoods moeten stimuleren je hersenen met goede daden. Een ander Gen variant, de neurotransmitter na een stimulus is nog een lange tijd in de hersenen. De drager voelt zich langer goed, zelfs als hij niets doet voor zijn medemens. Inclusief zijn maatschappelijk gedrag. In onze genen, de boodschap is zo verborgen, als we de neiging hebben om goede daden te doen of niet.

Het DRD4-Gen – de aankondiging van De pagina te springen

De beslissing op een uitspatting die ik ontmoet elke zichzelf , maar het Gen stuurt een duidelijke boodschap, zegt Justin Garcia van Binghamton University. Hij vond dat een bepaalde variant van het DRD4-gen, de chemie van de hersenen. Dragers van dit Gen variant is ongeveer 26 procent van de mannelijke en 23 procent van de vrouwelijke proefpersonen – zijn gevoelig voor vals spelen, waren veel en vaak wisselende partners, en anders gek van de risico ‘ s. U bent dus waar is in je leven, veel positieve ervaringen: Zulke mensen in nood van grotere hoeveelheden van het hormoon dopamine tevreden te zijn, daarom breng je weer in het extreme, het stimuleren van situaties, zegt Justin Garcia. Maar het Gen zal ons niet verteld alleen iets over wie we zijn en waarom we zijn zoals we zijn. Het is ook een stuk van onze eigen geschiedenis vertelt ons. Dit is omdat het bepaalde Variant van het gen ontwikkeld, alleen in de voorkant van 50 000 tot 30 000 jaar geleden, toen de mensheid van Afrika vertrokken. De kolonisatie van onbekende gebieden en het nieuwe klimaat zones riskant was, de zogenaamde Thrill-Seeker waren in het proces van evolutionaire voordeel.

Hamburg-harburg, 30. Mei 2014

Geef een reactie