Verblijf lean – geen training nodig

Ein Paar geht mit einem Hund spazieren
Snel Gaan helpt het beste om slank te blijven, ziet u wilt houden een Britse StudieWer gewicht, hoeft niet in de sportschool zweten in de Studio. Voor snelle hulp veel beter Gaan, toont een recente studie in het verenigd koninkrijk.

Wetenschappers van de London School of Economics and Political Science hebben geanalyseerd in hun recente studie, welke sport is het meest geschikt voor het gewicht. Om dit te doen, ze beoordeeld de gegevens van de 1999-2012 in het kader van de Health Survey for England (HSE), een jaarlijkse statistische analyse van de gezondheidstoestand van de Britten.

De onderzoekers waren geïnteresseerd in het bijzonder voor sporten met een gemiddelde intensiteit, zijn sporten waarbij één apparaat, na ongeveer tien minuten van het breken van een zweet. Dit omvat snel wandelen, Zwemmen, Fietsen, Trainen in de fitnessruimte, Dansen, Hardlopen en voetbal.

Quick is het beste om te Gaan voor de lijn

Het resultaat: Van alle geanalyseerde soorten van fysieke activiteit helpt snel Gaan op de beste op het gewicht. Volgens de studie, mannen en vrouwen die ging regelmatig, ten minste 30 minuten gemiddeld een kleinere Body Mass Index (BMI) als mensen die andere sporten. De snelheid dient geselecteerd te worden op een zodanige wijze dat het zweet en nog steeds kan vermaken.

Snel lopen niet alleen helpt om het gewicht te houden – het kan zelfs uit te breiden met het leven: van Een 2012 gepubliceerde studie kwam tot het resultaat dat twee en een half uur stevig wandelen per week, met een gemiddelde van 3,4 jaar.

Hamburg, 4. In November

Geef een reactie