Uitgestelde Verdrinking – moeder waarschuwt andere ouders

De kleine Jongen woont in deze foto, door de snelle Actie van zijn ouders. Omdat hij bijna verdronken uur nadat hij werd onder water voor een paar seconden onder water.

Kijk eens naar deze foto – dus het contact begint aan het einde van de oproep van een moeder voor andere ouders na haar jonge zoon Ezra is bijna verdronken. Als de drie en een half jaar oud sprong in een Zwembad, viel hij voor minder dan 30 seconden met de kop onder water, voordat hij er uit werd getrokken. Echter, in deze korte tijd, hij ademde water met ernstige gevolgen.

De kleine Jongen hoestte na het incident, de eerste van alle, veel water, maar voor de rest leek het goed te gaan, hij at en sprak zoals gebruikelijk. Maar een uur later, zijn toestand verslechterde plotseling, Tijdens het diner, hij knikte, een vreemd gedrag voor de kleine jongen. Ten slotte kreeg hij koorts en was bewusteloos. Zijn ouders brachten hem naar het ziekenhuis in de tijd – gelukkig maar, want uw zoon zou hebben verdronken uur na zijn zwemmen ongeval bijna.

Ein Junge liegt in einem Krankenhausbett

Deze Jongen zou hebben verdronken uur na zijn zwemmen bijna ongeval

De moeder van de jongen, Darcy McQueeney, postte de foto van haar zoon op Facebook en Instagram, om te waarschuwen voor de andere ouders.

Hoe herken ik een secundaire en droge Verdrinking?

Op het geval van de drie-jaar-oude jongen wordt gerapporteerd in de media op dit moment in detail. De termen droge Verdrinking en secondary Drowning’ is vaak een synoniem. In feite, een verschil tussen de twee fenomenen.

Beide soorten verdrinking nadat het water was ingeademd. Terwijl de droge Verdrinking dringt het water tot aan de longen. De waterdruppeltjes worden ingeademd, zorg van te voren dat de laryngeal spieren verkrampen en het komt tot een afsluiting van de luchtwegen. Het resultaat: De Betrokken persoon verstikt. Men spreekt van droge Verdrinking, want na de dood is er geen water in de longen. In een droge Verdrinking, is het meestal kortademigheid in een moment.

Wanneer secundaire Verdrinking water in de longen. Daar voorziet in de volgende uren voor zwelling, ontsteking of schade aan de longen en uiteindelijk tot een levensbedreigende gebrek aan zuurstof. Dit proces kan tot 24 uur duren

Typische symptomen van secundaire verdrinking, hoest, ongewoon snelle ademhaling, verkleurde lippen, en apathie.

Een waarschuwing aan andere ouders

Sinds de symptomen begonnen op de kleine van Ezra met ongeveer vier uur vertraging, het was voor hem de eerste tekenen van secundaire verdrinking.

Darcy McQueeneys een waarschuwing zijn voor andere ouders is: Laat uw kinderen zonder toezicht in de buurt van een bron van water. Zelfs als u hebt gevolgd alle regels, ongelukken kunnen gebeuren. Zelfs als het gaat om de kinderen na het zwemmen ongeval schijnbaar goed, alstublieft, neem dit mee naar het ziekenhuis!

Geef een reactie