Uit of niet uit – wanneer is een OPERATIE nodig.

Ärzte schauen auf Patienten
Wanneer moet je jezelf onder het mes?In het geval van appendicitis geen operatie is meestal niet nodig – een recente finse studie toont. Echter, Artsen adviseren, in veel gevallen, om het te verwijderen chirurgisch. De praktijk Vita verklaard, wanneer het echt nodig is, appendicitis, amandelen en co. op te nemen.

Appendicitis

Al meer dan 100 jaar, is de chirurgische verwijdering van de blindedarm is de Standaard behandeling van appendicitis. Nu, een studie door het finse wetenschappers toont aan dat het in de meeste gevallen niet nodig. In het Tijdschrift van de American Association bracht een studie van 530 patiënten tussen de 18 en 60 jaar namen deel met appendicitis. Volgens de willekeurige principe, werden ze behandeld met antibiotica of blinde darm operatief verwijderd. Het resultaat: Drie van de vier vakken van het antibioticum van de groep herstelde na de behandeling is er geen OPERATIE nodig was. Het ongemak is niet afgenomen door de medicatie, en de patiënt moest worden geopereerd, ze had door de wachttijd, geen nadelen, zoals complicaties. In het geval van een breuk van de Appendix of andere ingewikkelde bochten van appendicitis tarieven, studie Directeur, blijven evenwel OP.

Amandelen

Het is een van de chirurgische procedures, waarvan de noodzaak zal altijd vragen om achter de tonsil chirurgie. Tot een paar jaar geleden weg Artsen ontstoken mond, de zogenaamde amandelen amandelen, een’, die vaak te vroeg. Bij kinderen, deze zijn betrokken bij de vorming van het immuunsysteem. Zonder amandelen zijn niet in staat om de ontwikkeling van de verdediging. Daarom is de werking tarief daalt. In 2010 ongeveer 130.000 procedures werden uitgevoerd in 2013, slechts 90.000 – twee derde van hen zijn kinderen en jonge mensen. Het Probleem: volwassenen met chronische pijn in de nek hebben de operatie zelden voor. U moet de amandelen, maar niet per se voor je immuunsysteem en zou vaak profiteren van een interventie.

Mandelentzuendung bei Kindern

Artsen langer wachten voordat ze het bedienen van ontstoken amandelen. Dit geldt met name bij kinderen. Omdat amandelen beschermen tegen ziektekiemen en zijn dus een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem

Als patiënten last hebben van vier keer per jaar, of vaker onder een amandelontsteking, wordt het genoemd een chronische Tonsillitis. Dit kan gevaarlijk zijn Vanwege de frequente toediening van antibiotica het immuunsysteem is verzwakt. Daarnaast is voor de ontsteking van de verantwoordelijke streptococcen op de duur van sterk hart of schade aan de nieren, en het gewricht kan pijn veroorzaken. Ook voor de stembanden, elke nieuwe infectie is een zware last. Daarom moeten patiënten die een consult met een chronische tonsillitis, kan een operatie worden overwogen. Artsen aan de Universiteit van Oulu in Finland heeft onlangs een studie uitgevoerd met volwassen deelnemers, die regelmatig Amandelontsteking. Een deel van de patiënten, de amandelen werden verwijderd. Deze groep klaagde later pijn minder kans op nek. Kreeg van de geopereerde patiënten is er echter sprake van een infectie, het geluid van dit veel sneller.

Neuspoliepen

Ze zijn een veel voorkomende oorzaak voor een lange termijn verlies van de reukzin en snurken: poliepen in de neus. Soortgelijke symptomen veroorzaken en een scheef neustussenschot of schelpen grote neus. In alle drie de problemen, alleen een Operatie kan in het algemeen. Alleen de poliepen, omdat de ontsteking de oorzaak is, in een vroeg stadium met cortisone preparaten behandelen.

Al deze redenen uit te sluiten, dan is het vaak een chronische sinusitis. Het kan goed worden behandeld met antibiotica en een OPERATIE is niet nodig in dit geval.

Spataderen

Spataderen, pijn, jeuk en een gevoel van spanning in de benen. Deze symptomen kunnen het gevolg zijn van een niet-operatieve maatregelen zoals Been oefeningen, contrast douches, en steunkousen verlichten. De spataderen zijn geavanceerd, maar ze moeten worden verwijderd. Omdat ze kunnen leiden tot schade aan het veneuze systeem en kan leiden tot veneuze zwakte en benen wijd open. Wanneer de Operatie nodig is, wordt bepaald door de arts.

Krampfadern durch Barfußlaufen vorbeugen

Het lopen op blote voeten op een zachte ondergrond, ondersteunt de doorstroming van het bloed in de aderen en kunnen spataderen voorkomen

Maar er is een ander Argument voor de OP: zijn spataderen, vooral in de zomer, voor buitenstaanders, is duidelijk zichtbaar zijn – en dit esthetische aspect is voor veel mensen de reden om te kiezen voor een operatie. Omdat de niet-operatieve behandeling de symptomen kan verlichten de spataderen verdwijnen.

Galstenen

Elk van de derde OP is overbodig u kunt de galstenen kunnen worden gebroken aan stukken ook, bijvoorbeeld met schokgolven. Over het algemeen, Als de gal maakt blaas klachten, de stenen, het ontbreken van galafscheiding, of een ontsteking van het orgel. Wat belangrijk is, is dat Een arts moet duidelijk maken of een ontsteking of stenen.

Tegen de afvoer van storingen en het gebrek aan vorming van gal sap in de lever stoffen, bijvoorbeeld, bittere salades, en kruidenthee te helpen bitter. Problemen na overvloedige maaltijden, artisjok capsules (apotheek, reformhuis) snel effectief zijn. Het beste neem een tot twee direct te eten.

In het geval van chronische ongemak, de galblaas met de druk en de pijn voelen van de combinatie van de verse plant sap van zwarte radijs en artisjok (apotheek, reformhuis) is zeer goed bewezen. Beide sappen, kan je als een intensieve behandeling voor vier weken na bijsluiter.

Galstenen moet alleen behandeld worden indien ze leiden tot ongemak. In ongeveer 80 procent van de gevallen, ze blijven onveranderd in de gal en geen schade veroorzaken. Het zal gevaarlijk zijn, maar als gewone stenen niet migreren in de galgang als het pijn doet dan is het alleen maar extreme, maar ook ontsteking van de galblaas en de alvleesklier. Daarom dient overwogen te worden in dergelijke gevallen, is het Verwijderen van de galblaas in aanmerking.

Verstandskiezen

Meer dan een Miljoen mensen alleen al in Duitsland elk jaar, de verstandskiezen trekken. De reden hiervoor is dat In de mond van de ruimte is niet genoeg. Wetenschappers hebben ontdekt waarom we er niet te veel of te grote tanden voor onze korte en brede kaak: De kaak is veranderd als gevolg van zacht voedsel evolutionaire. We hoeven ons niet de mond stukken vlees af te rukken van gejaagde dieren. Maar onze Klemmen zijn nog in de steentijd jagers. U moet verwijderen u uit voorzorg?

Het antwoord is: nee! Duidelijk, als je pijn of ontstoken van de hel zijn:! Maar als je er geen problemen, op basis van nieuwe studies, in beginsel onjuist, werken ze uit. Bovendien, het kan vaak niet gemakkelijk te Trekken van deze diepgewortelde tanden, ernstige bloedingen, soms ook leiden tot een ontsteking. En: Voor iedere 100. Patiënten blijven blijvende gevoelsstoornissen van de tong of de onderlip.

Baarmoeder

Een jaar in Duitsland bij 150 000 vrouwen de baarmoeder. Echter, slechts zes procent van een kwaadaardige ziekte is, volgens het Robert-Koch-Instituut, waardoor een OPERATIE verplicht. In de meeste andere gevallen is het een keuze-procedure. En overweeg kritische veel deskundigen als overbodig of niet medisch noodzakelijk is. Tot slot zijn er alternatieve methoden, die, bijvoorbeeld, in het geval van vleesbomen met succes. Deze goedaardige spierknopen zijn een andere veel voorkomende reden voor de operatie – maar vandaag de dag, kunnen ze goed worden behandeld met bestraling of orgel-het behoud van de operatie. Maar waarom de baarmoeder wordt dan verwijderd en zo vaak?

Eine Impfung gegen HPV ist sinnvoll

Vaccinatie tegen HPV is nuttig, omdat het Virus van de baarmoederhals kanker kunnen veroorzaken. Wie is ingeënt ziek wordt veel minder vaak

Critici vermoeden dat het wordt gedreven door economische belangen. Een Operatie brengt de klinieken minstens 3300 Euro. Anderen spreken van een ‘ fashion OP. Eindelijk, het is voor Artsen om de veiligste oplossing. De patiënten moeten betalen, maar vaak tegen een hoge prijs: bijvoorbeeld, een verdubbeld risico voor Stress-incontinentie. Tot slot, de baarmoeder heeft een belangrijke plaats in het vrouwelijke lichaam. Daarom is het verwijderen van bladeren van een zwakke plek, waarschuwt de vrouw arts Prof. Dr. Klaus Goeschen.

Zo kan voorkomen na dat, problemen met het maag-darmkanaal, maar ook infecties van de urinewegen, een vermindering in de vagina of in een vroegtijdig intreden van de menopauze. Niet te verwaarlozen is ook de psychologische gevolgen die sommige patiënten reageren op het verlies van de baarmoeder – van woede en verdriet tot depressie. Daarom geldt het volgende: Voor de operatie, alle alternatieve methoden moeten worden benut.

Hamburg-harburg, 17. Juni

Geef een reactie