U kunt wegtrainieren kortzichtigheid?

Altersbedingte Kurzsichtigkeit lässt sich wegtrainieren
Amerikaanse onderzoekers, volgens leeftijd-gerelateerde kortzichtigheid wegtrainiere geen bemoedigend resultaat van de Studie is onlangs gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift Psychologische Wetenschap, volgens die al een week visuele Training voor het verbeteren van het gezichtsvermogen bij Ouderen. De praktijk Vita heeft voor u onderzocht.

Wazig zien door de veranderingen in de hersenfunctie

Eerder, deskundigen aangenomen dat veranderingen in visie en een vermindering van het gezichtsvermogen beschadigen gebaseerd op het oog. Sommige onderzoeken duiden er echter op dat veranderingen in de visie niet vinden uitsluitend plaats in het oog, maar ook in de hersenen. Tegen deze Achtergrond is het Team, dat geleid wordt door psychologische wetenschapper G. John Anderson van de Universiteit van Californië heeft onderzocht of er een speciale eye training kan het tegengaan van de veranderingen in de hersenen veroorzaakt een wazig zicht

Speciale oog-oefeningen voor het Leven

Voor hun studie, de onderzoekers kozen 16 jong volwassenen (gemiddeld 22 jaar) en 16 oudere (gemiddeld 71 jaar oud) met een slecht gezichtsvermogen, maar zonder ziekte van de ogen. De proefpersonen namen deel aan de zeven dagen, elk voor 1,5 uur in een vergadering, in welke zij hadden om te bepalen of een patroon Hub in een met de klok mee of tegen de klok in gedraaid. Afhankelijk van de visuele prestaties, de onderzoekers gevarieerd de Oefening met de Prikkel (stimulus). Het werd aangepast aan de capaciteiten van de deelnemers, zodat ze bereikten hun hogere prestaties beperken. De proefpersonen waren tot 750 Tests dagelijks (3750 examens op het einde van de studie).

De mate van verbetering is indrukwekkend.

De jonge proefpersonen waren superieur aan de oudere in de ogen van de opleiding aanvankelijk waren ze Ouder aan het einde van de studie, en goede resultaten. We waren in staat om uit te vinden dat de verbetering in het gezichtsvermogen had niets te maken heeft met een verwijding van de pupillen, zei Anderson. Integendeel, veranderingen in het functioneren van de hersenen spelen een Centrale rol. Het effect werd aangetoond in een ander experiment, werd steeds meer duidelijk: Aan het einde van het oog, de training van de volwassenen tijdens een oogtest, de dokter kon het aantal reeksen worden aanzienlijk beter dan voorheen. Dit heeft overtuigd van de onderzoekers: Gezien de korte training, de mate van verbetering is indrukwekkend.

Opleiding programma in ziekten van het oog niet effectief

De eye-programma is niet geschikt voor de behandeling van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie of glaucoom als gevolg van hoge bijziendheid. De vele miljoenen mensen wiens zicht op de leeftijd afneemt, kunnen worden geholpen, echter.

Hamburg, 10. Maart

Geef een reactie