U kunt voorkomen dat Xanthelasmas?

Xanthelasmas, die optreden zonder aanwijsbare oorzaak, je kunt het niet voorkomen. Xanthelasmas optreden samen met een andere ziekte, kunt u tot een bepaalde mate van preventieve maatregelen. Sinds de cholesterol retentie veroorzaakt door een verhoogde accumulatie van vetten, is het nuttig om dit te verminderen.

Sport beugt Xanthelasmen vor

Meerdere keren per week Sport, bijvoorbeeld Hardlopen of Zwemmen helpt bij het lagere vetgehalte van het bloed en Xanthelasma voorkomen

Maatregelen, de Xanthelasmas voorkomen

  • Dieet: Eet een evenwichtig dieet en laag in vet, Xanthelasmas voorkomen. Vijf dagelijkse porties fruit en groenten en granen, volkoren producten, peulvruchten en noten geven je met veel vitaminen, voedingsstoffen en gezonde vetten. Een tot twee vismaaltijden per week en laag-vet zuivelproducten, plantaardige oliën en vetten, zoals olijfolie, en weinig vlees, rond uw maaltijd plan. Eten en drinken met veel suiker en alcohol van invloed is op uw bloedvetten negatief. U kunt proberen om dit te verminderen.
  • Fysieke activiteit: een half uur bewegen per dag heeft een gunstige invloed op uw bloedvetten en voorkomt Xanthelasmas. Gebruik bijvoorbeeld de trap in plaats van Lift, en merk je dat de auto vaker tegen op de fiets.

Geef een reactie