Truc maakt jongeren beter stuurprogramma ‘ s

Jugendliche machen ein Selfie im Auto
Jonge mensen met hun collega ‘ s rijden in de auto, dan kunt u stimuleert de onderzochten aan risicovol gedrag anHirnforscher, wanneer een Tiener besturen van een auto veilig is en wanneer niet. Je komt dan op een circuit dat kan levens redden.

Als hoog-risico Tiener rijden, heel veel hangt af van wie naast je zit. Dit is het resultaat van wetenschappers van de Universiteit van Illinois in een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Sociaal Cognitieve en Affectieve Neurowetenschappen.

We hebben ontdekt dat peer passagiers toename van risicobereidheid, zegt studieleider Eva Telzer. Zelfs als u reed alleen, de Tiener is nog steeds een relatief grote risico ‘ s. De bloedstroom in het zogenaamde beloningscentrum van de hersenen (Amygdala) aanzienlijk toegenomen. Het probleem werd ervaren door de jongeren als positief.

Een Meer Bewuste Keuze

Dat veranderde zodra één van de ouders zaten op de deel in de auto. Toen mama zit in de auto, dan is de activiteit in het beloningscentrum, zo Telzer verdwijnt tijdens hoog-risico-manoeuvres. De jongeren reden meer voorzichtig. Een ander Gebied van de hersenen toonde een verhoogde activiteit in de prefrontale Cortex. Hij is verantwoordelijk voor de cognitieve controle verantwoordelijk voor het stellen van doelen, het bewustzijn van hun Acties en impulscontrole. Hij was bijzonder actief bij de jeugd stapte op de rem.

Deze mechanismen help de Adolescent te denken grondig of je het echt moet racen op een kruispunt of niet, zei Telzer. Zitten je ouders naast je, dan moet je gazon minder en rijden aanzienlijk veiliger.

Hamburg-harburg, 23

Geef een reactie