Tropische killer muggen komen naar Duitsland

Tigermücke
De Ticker mug kan overbrengen, het dengue – nu is het tropische bloed-suckers verspreiding in Duitsland, austiger muggen en Japanse Bush muggen verzenden van gevaarlijke tropische ziekten – nu de bloed-sucker in Duitsland, deskundigen waarschuwen. Hier kun je vinden waar het gevaar het grootst is en hoe ze zichzelf kunnen beschermen.

Ze zijn klein, maar hun beet kan dodelijk effect: De tijger mug en de Japanse Bush mug muggen, die zijn oorspronkelijk afkomstig uit Azië. Maar in de tussentijd kun je te maken krijgen met twee soorten in Duitsland, virologen waarschuwen. Als de oorzaak voor de verspreiding in dit land, de deskundigen staat dat de wereldwijde handel en reizen.

Japanse Bush mug in West-Duitsland

Volgens berichten in de media, de Japanse Bush mug heeft in de regio Keulen/Bonn naar Hannover-het bereiken van de oppervlakte verdeeld. De tropische mug kan overbrengen, het encefalitis Japanse encefalitis en West-Nijl Virus – deze virale ziekte kan ook ontsteking van de hersenen, de huid, ontsteking van de hersenen, verlamming en nierfalen.

Tijger mug in zuid-Duitsland

In Beieren en Baden-Württemberg deskundigen hebben waargenomen dat de verhoogde Voorkomen van de zogenaamde tijger mug. Dit Moskitoart kan de overdracht van de zogenaamde dengue-koorts – griep-achtige ziekte, die kan leiden tot ernstige, overleden.

Beschermende maatregelen tegen insectenbeten

Volledig kunt u het voorkomen van insectenbeten. Sommige van de maatregelen ter vermindering van het risico om gestoken te worden – hier vindt u de beste tips. Vooral mensen met een verhoogde mosquito bite risico moeten zichzelf beschermen. Wie behoort tot deze risicogroep, kunt u hier vinden.

Nooit meer een muggenbult

Hamburg-harburg, 27

Geef een reactie