Toxoplasmose: Wanneer krijgen we onze Huisdieren…

Nach dem Schmusen sollte man sich immer die Hände waschen
Om Te Spinnen! Echter, na het Knuffelen met de katten, moet u uw handen wassen altijd, om besmetting met gevaarlijke toxoplasmose ziekteverwekkers te komen vermeidenDa we onze Huisdieren zeer close – over de Play – ze zijn mogelijke bronnen van infectie, waarschuwt het Robert Koch-Instituut in Berlijn. Experts spreken in dergelijke gevallen van een zoönose. We kunnen stekker in wat bij de hond, kat & co. – en hoe om onszelf te beschermen.

Toxoplasmose

Vooral katten, de infectieziekte toxoplasmose verzonden. De exciter 50 procent van de mensen in Duitsland dragen, maar slechts een paar van de ziekte verschijnselen zoals koorts, spier-en gewrichtspijn en vermoeidheid. Tip: Bij het reinigen van de kattenbak draag altijd handschoenen.

Salmonella

Ongeveer 10 procent van alle menselijke Salmonella gevallen geassocieerd met ernstige diarree zijn het gevolg van direct contact met honden, katten en in het bijzonder reptielen, zegt het Robert Koch Instituut. Vooral schildpadden, die bij kinderen steeds meer en meer populair is, zijn een grote bron van infectie. Vaak hand plicht wassen. Honden en katten moeten niet verspillen met rauwe strijd, zoals, bijvoorbeeld, niet gekookt en niet gebakken slachtafvallen worden gevoed.

Wormen

Huisdieren kunnen ook de overdracht van wormen zoals de Vos lintworm, de hond lintworm, de hond of de kat rondworm voor de mens. Mogelijke gevolgen van uitval, schade aan organen zoals de lever. Daarom, Ontwormen hond en kat. In welke intervallen is besloten door de dierenarts.

Net als dieren hebben we aangetoond guttunEs dat hond en kat eigenaren hebben minder last van hoge bloeddruk. Het Huisdier helpt bij het omgaan met stress.Een huisdier geeft ouderen het gevoel dat nodig is. Resultaat: u voelt zich volgens een studie gezonder dan hun leeftijdsgenoten zonder een huisdier.Iedereen die een hond die je blijft fit. Omdat onze viervoetige vrienden wilt Lopen. En, ongeacht het weer …

Vlooien

U kunt overslaan van huis dieren naar mensen. Beïnvloed vertellen dat dit de kleine wondjes en jeuk. Door het Krabben open de huid, die kunnen ontbranden. Verlichting belofte antihistaminica.

Teken

Over honden en katten, mensen komen ook met teken in aanraking. De zogenaamde Spot-on preparaten zijn ontworpen voor het beschermen van de vier-legged vrienden in de voorkant van de beesten.

Pseudo-schurft

Veel Huisdieren hebben mijten, die kunnen ook mensen infecteren. Dit leidt tot jeuk, maar de parasiet kan niet vermenigvuldigen in het menselijk lichaam in het Algemeen. Met een speciale zalf, de mijten worden gedood.

Geef een reactie