TomTom Vonk Cardio + Muziek: Mp3-Speler voor on-the-go

TomTomSpark
De Fitness horloge met ingebouwde GPS en hartslagmeter streamt draadloos audio naar de hoofdtelefoons zonder muziek, Joggen, is voor mij ondenkbaar. Het concept van de TomTom Vonk Cardio + Muziek komt op mij dan ook zeer gelegen in: De Fitness horloge zendt muziek draadloos naar de hoofdtelefoon. Op mijn Mp3-Speler heb ik afstand kan doen in de toekomst.

TomTom Spark Cardio+Music

De Fitness horloge muziek rechtstreeks streamen naar een verscheidenheid aan Bluetooth-hoofdtelefoons en wordt geleverd met vooraf geladen Uitgevoerd Trax – een op maat gemaakte 30 minuten durende Mix

Iedereen die zijn Smartphone om te gaan Joggen met mij, weten dat het kan afleiden. Tot slot wilt u mobiel zijn, en de beste manier om het te doen zonder Ballast. In tegenstelling tot, bijvoorbeeld, de Apple Horloge, ik kan vertrekken met de TomTom Vonk Cardio + Mp3-Speler en vervelende kabel wirwar mijn veilig thuis. Een geschikte Headset niet binnen de scope, maar tegen een toeslag van € 50 bestelling. Tot 3 GB aan muziek op het geheugen van de ruimte – het equivalent van ongeveer 500 Nummers. De Overdracht van muziek is eenvoudig en het is een kabel aangesloten op de computer.

Op het horloge in een 30-minuten durende Playlist van Ministerie van Geluid dienen als Soundtrack voor de juiste running-in-Opleiding en tijdens het sporten zonder onderbreking door het hardlopen is deze al geïnstalleerd. Goed-humeur-nummers van Jess Glynne, Schoon Bandit en David Guetta. Het naast elkaar plaatsen van de nummers is een zinvolle en verhoogt het plezier en de Motivatie up and Running. Desondanks besluit ik op mijn volgende opleiding voor mijn eigen Playlist. Via een USB-kabel, wordt de Windows Media Player en de mysports-connect toepassing, de Afspeellijsten die beschikbaar zijn op de computer, kan gemakkelijk worden overgedragen naar het horloge. Ook Afspeellijsten van iTunes kan worden overgedragen.

Via de Headset het volume kan worden aangepast, en de titel selectie te reguleren. De Fitness horloge moet een Mp3-Speler vervangen, niet de functie op het horloge. Het Goede: Het komt niet uit zijn ritme, door voortdurend op zoek naar de klok te vinden van het juiste Geluid.

Geef een reactie