Ten slotte helpen met endometriose

Frau mit Endometriose
Endometriose ontmoetingen, vooral bij vrouwen in de leeftijd van 26 tot en met 38. Ze voelen zich vaak zo ziek dat je nodig hebt om in bed liggen zijn er nog steeds vrouwen die geloven dat je moet doorstaan als je maandelijkse cyclus letterlijk ziek. Een gevaarlijke fout maakt, waarschuwt Ebert, onze deskundige Prof. dr. Andreas.

Elke maand het baarmoederslijmvlies (het Endometrium) ter voorbereiding van de hormonen gedurende de zwangerschap. Geen ei is bevrucht, het is wel uit de huid van de bebouwde slijm, en de menstruatie.

Maar op 2 miljoen vrouwen in Duitsland zijn niet alleen de baarmoeder van de cyclus, maar ook het slijmvlies Eilanden, de getroffen buitenkant van de baarmoeder, bijvoorbeeld, van het buikvlies, de eierstokken of eileiders, worden uitgevoerd. Deze vrouwen lijden aan endometriose. Onze deskundige, Professor Andreas D. Ebert, Directeur van de duitse endometriose centrum in Berlijn, zegt dat de behandeling helpt.

Wat de symptomen zijn typisch voor endometriose?

De getroffen vrouwen hebben ernstige pijn, als een regel, voelen tijdens de maand van de bloeding zo ziek dat ze moet in bed liggen, niet te werk kan gaan. Velen (te) vaak de pijn. Meestal pijn tijdens de Seks, als een regel, onafhankelijk te zijn, ook bij lage abdominale pijn, pijn bij het plassen, en heel vaak een onvervulde kinderwens. Met dergelijke symptomen, vrouwen moeten zeker naar de dokter gaan.

Wat moet het doen?

Hij moet eerst luisteren naar wat precies vertelt hem van de pati├źnt. Dan moet hij de vagina, de baarmoeder, de eierstokken, en, indien mogelijk, ook na de naburige organen, om te bepalen waar het endometrium foci zijn gelegen. Dit kan het best gedaan worden door middel van ultrageluid. Typisch, in het geval van endometriose gevulde cysten zijn, onder andere, met verdikte bloed, de zogenaamde chocolade cysten op de eierstokken.

Wordt besteed aan het onderzoek van de fondsen?

Nee. Maar omdat vrouwen niet mogen opslaan bij het verkeerde eind.

Hoe wordt endometriose behandeld?

In de behandeling is afhankelijk van de vraag of de betrokken vrouw wil je nog kinderen. Dus, u moet verwijderen van de endometriose haarden in geval van een laparoscopie of open abdominale CHIRURGIE. Dit moet het mogelijk maken van een gecertificeerde arts. Geen kinderen verlangen moet aansluiten bij de OP hormonale behandeling. Zogenaamde GnRH-agonisten remmen steekt de productie van hormonen in de eierstokken, waardoor de endometriose haarden. Geel lichaam hormonen (progestagenen) kan vertragen van de groei van de kudde.

Geef een reactie