Tarantula venom als een pijnstiller

Kann ein Spinnengift bald als Schmerzmittel eingesetzt werden?
Kan een spider agent gif zodra de pijn gebruikt?Australische onderzoekers willen maken van een pijnstiller van het gif van een Tarantelart. Het doel: Een medicijn dat is het niet verslavend. Het zou een medische Gevoel en kan helpen miljoenen verslaafden.

Er waren slechts 674 763 665 verpakkingen van pillen, dennenappels, flacons, Dragees, en andere middelen. Dus veel pijnstillers zijn voorgeschreven door Artsen alleen al in 2012, bijna 70 miljoen in het openbaar Verzekerd in Duitsland. Statistisch gezien, 1.5 geneesmiddelen per Persoon per dag. Voeg daarbij de over-the-counter-preparaten en de financiering voor eigen patiënten. Op basis van de voor de behandeling van pijn geld besteed, Artsen spreken van een epidemie – het is nu de duurste ziekte in het land.

Niet alleen voor de gezondheidszorg, voor het Individu kan dit een Probleem zijn, omdat veel pijnstillers. Een van de redenen waarom de onderzoekers zijn op zoek naar nieuwe stoffen. De Heilige Graal zou een middel zijn dat zelfs de zwaarste blokken pijn effectief en niet meer afhankelijk te zijn en geen gewenning effecten, ofwel, blijft van kracht.

Pijnstiller zonder de verslaving factor

Een dergelijke stof willen ontwikkelen Australische onderzoekers nu van het gif van Thrixopelma pruriens, de Peruaanse tarantula, dat is normaal een stof die leidt tot een zeer pijnlijke dood. Het idee van de wetenschappers van de Universiteit van Queensland gisteren op 60. Voorafgaand aan de vergadering van de Biofysische Society in Los Angeles.

Meer in het bijzonder, is de stof van ProTx-II. is het Interessant voor de onderzoekers omwille van hun vermogen om te binden aan de neurale niveau aan de celmembranen, en bekleedde er de pijn receptoren. Meestal leidt tot een Overreactie. Ze verplaatsen van de wetenschappers naar een team leader Sónia Troeira Henriques, in computer-simulaties van het tegendeel. De receptoren geblokkeerd werden, een reactie op de Pijn, en het voorkomt. Vanwege het beoogde effect, de wetenschappers geloven dat het medicijn tegen de pijn, maar het leidt tot lichamelijke afhankelijkheid.

In de volgende stap, het Team van Henriques in het dier zou hebben om de effectiviteit van de nieuwe pijn door middel van het aantonen proberen, dan kan uiteindelijk worden toegepast bij de mens.

Gefährliche Pillen: Rund 1,5 Millionen Menschen sind in Deutschland abhängig von Medikamenten

Gevaarlijke pillen: Ongeveer 1,5 miljoen mensen in Duitsland zijn afhankelijk van drugs

De gevaarlijke vicieuze cirkel van pijn relievers

Hoofd-, Tand – of achterkant zijn de voornaamste redenen voor pijn, waarom doen we onze toevlucht nemen tot over-the-counter pijnstillers. Maar pas op: de ene vindt op meer dan tien dagen in de maand van deze drug verslaving is in gevaar! Achtergrond: De zenuwen wennen aan het dempend effect van de medicatie en reageren zonder de drug extreem gevoelig. Betrokken tot het interpreteren van de pijn van verkeerde en een terugkeer naar de tabletten. Het resultaat is Een vicieuze cirkel, dat is erg moeilijk, vaak alleen met professionele hulp om door te breken. Volgens berekeningen van het duitse centrum voor verslavingsproblemen Duitsland heeft ongeveer 1,5 miljoen mensen zijn op de medicatie-afhankelijke.

Hoe is het voor pijnstiller verslaving?

Net als met alcohol, de verslaving potentieel van drugs is vaak onderschat, waarschuwt Peter Fokker van de duitse centrum voor verslavingsproblemen. Meestal zie je alleen het positieve effect van de Drug en verbergt potentiële gevaren. De snel verleid, medicijnen te vaak, te lang of op een te hoge dosis te nemen.

Welke middelen zijn gevaarlijk?

Bijzonder hoog is het risico van Afhankelijkheid op recept slaap-en kalmeringsmiddelen. Expert Raiser: het Is een drug voorgeschreven door een arts, niet te vergelijken met een bovendien vaak met een mogelijke afhankelijkheid. Maar ook over-the-counter drugs een risico inhouden, zijn ze langer dan de verpakking vermeld worden, dreigen ernstige bijwerkingen.

Er zijn waarschuwingsborden?

Verslaving expert Peter Fokker heeft samengesteld van vier punten:

1. Het idee, zonder tabletten samen, maakt zenuwachtig.

2. Iedereen die investeert in veiligheid, in het geheim voorraad.

3. Als u de dosis verhogen, omdat het effect verdwijnt.

4. De poging om te verhullen in het bijzijn van anderen.

Een van de punten is waar, je moet van het vermoeden van een afhankelijkheid noodzakelijk ernstige en een arts over praten.

Om zich te vestigen betekent abrupt?

Je gebruikt een medicijn, moet u niet stoppen hem abrupt, als het kan leiden tot symptomen van sterke terugtrekking. Om het risico van een recidief zo laag mogelijk te beter het is voor een arts om hulp te vragen.

Hoe kun je voorkomen dat een afhankelijkheid?

Medicatie nooit als een bewarende maatregel. De maximale duur van de behandeling mag niet worden overschreden. In geval van twijfel, de apotheker en de arts. U kunt ook: mogelijkheid van de kruiden, deze lijken de voorkeur te geven, in het Algemeen, zacht.

Deze middelen zijn zeer verslavend

Diarree De darmflora zenuwen wennen aan de tijd, aan het stimulerend effect, constipatie dreigt te Regelen opnieuw.

Hoest blokker niet-Receptplichtige geneesmiddelen bevatten vaak de werkzame stof codeïne, kan omwille van zijn stemming lichter effect psychisch afhankelijk.

Voor de pijn Neemt u over een langere periode van tijd, het kan optreden als een neveneffect, een Permanente hoofdpijn, dan val je weer naar de tablet.

Neusspray Heeft een decongestivum effect van de nasale mucosa na ongeveer een week, met weer, een loopneus, een Spray of druppels worden weggelaten.

Hamburg-harburg, 29. Februari

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie