Tango tegen de ziekte van Parkinson

Paar tanzt Tango
Argentijnse Tango, in lijn met de Partner en de muziek heeft de ziekte van Parkinson patiënt maakt een therapeutisch effect dansen is gezond, vooral Parkinson patiënten kunnen profiteren van hen. Hier kunt u ontdekken de gezonde geheim van de Tango.

Onderzoekers aan het Montreal Neurological Institute en het Ziekenhuis die betrokken zijn bij hun studie, wijzigingen in het niveau van de motorische vaardigheden bij Parkinson patiënten, volgens een cursus Tango. 40 mannen en vrouwen met idiopathische ziekte van Parkinson werden begeleid voor 12 weken door twee professionele dans instructeurs.

Cursus Tango als een Parkinson therapie

De wetenschappers wilden te weten komen, of het nu gaat om muziek-geassocieerde bewegingen hebben een therapeutische waarde voor Parkinson patiënten, zowel motorische stoornissen (loopstoornissen, verlamming, Tremoren) als niet-motorische symptomen (depressie, vermoeidheid). Voor de eerste keer, de psychologische aspecten spelen in een studie van een rol. Het resultaat: de Tango niet alleen in een betere Balans en de functionele mobiliteit, het heeft ook voordelen zien in termen van cognitieve vaardigheden en een vermindering van de ervaren vermoeidheid.

Multitasking door Tango

Tango vereist specifieke stappen, die worden gekenmerkt door ritmische Voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Dit kan vooral nuttig zijn wanneer je je armen en benen zijn weer bevroren (experts noemen deze toestand Bevriezen). Naast de regelmatige stap kan voorkomen dat naar achteren valt. De Argentijnse dans voor Parkinson-Patiënten om controle te krijgen over uw lichaam, voordat je hebt geleerd van de dance-elementen op te slaan en te integreren in de dans volgorde en voor een verblijf in het ritme van de muziek.

Dansen is leuker dan het andere trainingsprogramma ‘ s

Veel Parkinson-patiënten de traditionele training programma ‘ s onaantrekkelijk. Ongeveer de helft van de Patiënten niet volgen, Artsen aanbevelingen en deel te nemen aan voldoende fysieke. Tussen de muziek en de dopamine-systemen in de hersenen, een verbinding die van cruciaal belang is voor de organisatie van bepaalde activiteiten. Music in motion-dans je zal het verhogen van de Motivatie van de Betrokkenen en tegelijkertijd biedt het een verbeterde stemming. Ook de sociale interactie met de danspartner bevordert het uithoudingsvermogen.

Of het nu klassieke muziek kan worden vergelijkbaar met de tango invloed muziek processen in de hersenen, die je hier kunt vinden.

Hamburg-harburg, 14

Geef een reactie