Succesvol afslanken: Dus uw huis kunt u helpen

Van de muziek om het voedsel naar de meubels van de woonkamer – uw huis bepaalt hoeveel je eet. En u kunt gebruik maken van die invloed, en succesvol afvallen! De praktijk Vita legt uit hoe het werkt.

Als je denkt dat je kunt bewust bepalen wat en hoeveel je eet, je het mis hebt – omdat je onderbewustzijn speelt een belangrijke rol in de beslissing van wat uiteindelijk in welke hoeveelheden in je maag. Maar je kunt de truc met dit dieet-check-list voor uw huis. Met succes gewicht te verliezen – het is dus mogelijk!

Om met succes gewicht te verliezen in de keuken

  • Slimme opslag: er zijn meer zichtbaar voedsel is, des te vaker we toegang, studies tonen. Dat is de reden waarom ongezonde suiker bommen in verzegelde containers of kasten, groenten en fruit moet altijd goed zichtbaar. Voor candy is een aanvulling: in porties in kleine containers en decanteren. Dus de kans dat u beperkt bent als Tussendoortjes op een klein Gedeelte om te groeien.
  • Koelkast als motivatie om te helpen: u wilde zo lang gaan twee keer per week te Joggen, maar de uitvoering schiet tekort? Dan kunt u vullen van uw koelkast met sticky notes op dat uw projecten worden vermeld. Je schrijft precies wat, wanneer en waar u dat van plan is de eerste stap in de uitvoering van hun besluiten.

Met succes gewicht te verliezen op de eettafel

  • De juiste plaat op maat: Als een studie van Amerikaanse onderzoekers aten onderwerpen van 22-24 cm platen, ongeveer 22 procent minder dan de grotere. De platen waren kleiner dan 22 inch, aten de proefpersonen, echter, zijn niet minder, maar nog meer van een verwijzing.
  • De juiste plaat kleur: De kleur van de plaat moeten contrast met het eten. Omdat het dezelfde AMERIKAANSE studie toonde aan dat Als de rijst werd geserveerd op een wit bord, aten de proefpersonen, 20 procent meer dan donkere platen.
  • De perfecte muziek: Soft jazz muziek maakt ons, volgens de studie, 18 procent minder voedsel dan Rock ‘n’ Roll van de jaren ‘ 70. In het Algemeen, de muziek is: hoe harder en sneller de meer en sneller je eet.
  • Afslanken verlichting: Gebruik een zacht, gelijkmatig licht voor uw eethoek. Sterk licht of het ontbreken van verlichting zal ervoor zorgen dat u staking sterker.
  • Restanten van hide and seek: Als u na het koken, dat u met het resultaat van twee families, de helft in een container en verplaatsen voordat u gaat zitten. Want als je weet dat het voedsel in de pot, vergroot u de kans dat u een verwijzing.

Het verliezen van gewicht met succes in de woonkamer

  • Koffie tafel zet: De salontafel moet verder dan een armlengte van je stoel. Als het moeilijk is, om het voedsel, krijgt u toegang tot het minder vaak.
  • TV: Als je eet in de woonkamer, niet in de voorkant van de TV! De ene vindt zijn maaltijden in de voorkant van de TV, het eten in het tempo van de zending, en het is meestal sneller dan we zouden eten aan de tafel. Daarnaast is de TV afleidt zoveel van ons dat we het zelf merken, hoeveel we eten. Tot slot, het apparaat helpt ook om duidelijk slechte gewoonten: Als je grijpen terwijl u TV kijkt, vaak Snacks, die ze associëren films al snel met eten en gaan de volgende Keer automatisch naar de koelkast zodra de box is uitgevoerd.

Het verliezen van gewicht met succes in de slaapkamer

  • Sportieve schoenen aan in bed: Als u wilt in de ochtend in de trein, aan het versterken van de running schoenen naast het bed. Als je het eerste wat je ziet, je hebt je doel letterlijk recht in de voorkant van de ogen en het is moeilijker voor hen om te verplaatsen van het weer. Daarnaast faciliteert de ochtend Training, als de schoenen zijn hetzelfde van Europa – en alles wat gezond resoluties handiger, verhoogt ook de kans dat ze zullen worden uitgevoerd. Die opgeleid beter in de avond, moet voorzien zijn Verpakt sporttas in het kantoor, in de auto of naast de voordeur.

Om met succes gewicht te verliezen in de badkamer

  • Schaal: iedereen Die wil op de lange termijn gewicht te verliezen, het kopen van een schaal. Omdat self-control helpt u om te verblijven op de Bal en met succes gewicht te verliezen. Hoe vaak moet je weegt jezelf om te bereiken de beste Afslank resultaat, kunt u hier vinden.

Als je winkel door onszelf voor de gek, gezonder, kunt u hier vinden.

Hamburg, 1. Juni

Geef een reactie