Student kliniek: Is nu ziek, de eerste duitse Ebola?

Erster Deutscher an Ebola erkrankt
Voor weken, artsen proberen om de Ebola-epidemie in West-Afrika te beteugelen. Nu de eerste duitse misschien in Liberia, geen duitse geneesmiddel dat een student al bedoeld voor de vermoedelijke Ebola in een ziekenhuis in Rwanda. Momenteel is de jonge man van een veilige isolatie afdeling. Indien bevestigd, zou het de eerste duitse Ebola-infectie op in de huidige epidemie.

Volgens informatie van het Ministerie van volksgezondheid in Kigali (Rwanda), de duitse reeds sinds zondag avond in een ziekenhuis in behandeling. Eerder was gestopt met de Student een paar dagen in Liberia, waar voor enkele maanden tientallen mensen om Ebola is overleden. Een week geleden, de lokale overheid zelfs genoemd als een van de noodtoestand, om het Virus de Heer Na zijn terugkeer, de jonge duitse hadden geklaagd over de hoge koorts. Eerder was hij al ziek van Malaria.

Na de briefing in de isolatie-afdeling van een ziekenhuis, heeft de Student zijn medisch onderzocht en bloed monsters werden genomen. Deze monsters worden nu geanalyseerd voor een mogelijke Ebola ziekteverwekker in een laboratorium. De resultaten van het onderzoek beschikbaar moet zijn, niet later dan 48 uur. Moet bevestigen van het vermoeden van een geval, het zou niet alleen de eerste Ebola besmet duits van de huidige epidemie, maar ook de eerste Ebola geval in Rwanda.

Hamburg-harburg, 11. Augustus 2014

Geef een reactie