Stoppen met Roken het beste antidepressivum?

Eine Frau zerbricht eine Zigarette
Een stoppen met Roken is net zo effectief tegen depressie als antidepressiva, recente Britse studie, depressie – het Roken gunsten-to-date Britse studies. Echter, van een rookmelder wordt de stop is eigenlijk net zo goed als een antidepressivum? We zullen onthullen.

Nu een sigaret om te Ontspannen? Ik liever niet. Omdat Roken maakt je gelukkig en ontspannen, maar integendeel, het leidt tot depressie en angststoornissen, dit is het resultaat van wetenschappers van de University College London.

Voor hun onderzoek zijn ze interviewde de 6.500 mannen en vrouwen van boven de 40 om uw rookgedrag en mogelijk een depressie of angststoornissen.

Rokers hebben een hoger risico op Depressie

Ze vinden dat rokers hebben een 70% groter risico van het lijden aan Angst of depressie dan niet-rokers. Het goede nieuws is dat Het risico sterk verminderd in de voormalige rokers, het is bijna net zo laag als in het geval van mensen die nooit hebben gerookt. Als ex-roker mensen die zijn gestopt met het meer dan een jaar geleden met het Roken.

Stoppen met Roken werkt als een antidepressivum

Een vorig jaar gepubliceerde studie van de universiteiten van Birmingham, Oxford en Londen nam zelfs dat niet-Roken heeft hetzelfde effect als antidepressivum. De onderzoekers geanalyseerd 26 studies over het onderwerp van het stoppen met Roken.

Zij constateerden dat bij patiënten die gestopt zijn met Roken, depressie, angst en Stress aanzienlijk afgenomen. Ook in het geval van mensen die niet had last van depressie of angststoornissen toonde positieve effecten: ze zijn gemeld na het Roken van een groter geestelijk welzijn en een hogere kwaliteit van leven.

Hamburg-harburg, 24. Februari

Geef een reactie