Stop haaruitval: de natuurlijke helpen

Eine Frau mit langen, vollen Haaren
Mooi haar van de apex naar de tip, hebben de onderzoekers een recept voor ons voor haarverlies bij vrouwen samengesteld speciaal voor vrouwen, is vaak een zeer stressvolle Probleem: haaruitval. Echter, nu is er goed nieuws voor degenen die Getroffen zijn: u kunt stoppen met het verlies van het haar gemakkelijk en natuurlijk.

In hun recente studie van Amerikaanse wetenschappers, of haaruitval bij vrouwen natuurlijke-based gevechten.

Om dit te doen, ze vroegen 80 proefpersonen met de typische vrouwelijke haaruitval – haarverlies in de omgeving van de Centrale vertex – om ongeveer zes maanden, elke dag een bepaalde vitamine cocktail. Regelmatig zijn gecontroleerd, of als gevolg van het verlies van het haar moest stoppen.

Haarausfall

Met natuurlijke remedies haaruitval, volgens een nieuwe studie te stoppen

Recept tegen haaruitval

460 mg visolie

460 mg van zwarte bessen zaadolie

5 mg Vitamine E

30 mg Vitamine C

1 mg Lypocin

Alle componenten zijn verkrijgbaar als capsules bij de apotheek.

Minder haar verlies in 90 procent van de vrouwen

Het resultaat van de studie: 90 procent van de vrouwen, het verlies van het haar aanzienlijk gedaald. 62 procent van de vrouwen had de vitamine genezen aanzienlijk dikker haar. Bij deelnemers met een controle groep, geen verbeteringen waren.

Stop haaruitval met vitaminen

De uitspraak van het hoofd van de studie: De vitamine capsules vervat vetzuren en anti-oxidanten, bloedvaten, celmembranen en de groei van de cellen in en rond de haarzakjes – het versterken van de structuur van het haar in de huid. Dit haarverlies kan stoppen en de nieuwe haar beginnen te groeien.

Geef een reactie