Soms schimmels in de darm zijn om blame

Mit Gemüse Pilzerkankungen bekämpfen
Salade, groente en volkorenproducten kan u helpen de schimmel infectie in te dammen. Het is mopperen en gerommel in de buik, heeft men het gevoel van een steen in de maag, sit – on-periode, de Getroffen erg stressvol. Vaak schimmelziekten zijn er de schuld van.

Vaak worden de klachten door de gist, schimmel, Candida albicans worden geactiveerd. Dit is een schimmel die wordt geleverd in een gezonde darmflora en wordt gehouden van de goede bacteriën in toom te houden. De verdediging is verzwakt, maar het kan vermenigvuldigen en verspreiden door je hele lichaam.

Candida schimmels te bouwen koolhydraten uit de voeding, in het proces, een gas mengsel is gevormd. Dit leidt tot een opgeblazen gevoel, diarree, een opgeblazen gevoel en pijn. De stress blijft, kan de lever beschadigen. Onlangs ontdekten onderzoekers dat de schimmels produceren een toxine, migraine, hart-en gezamenlijke problemen kunnen veroorzaken. Veel Patiënten klagen ook van de depressie. Nu onderzoeken moeten duidelijk maken of allergieën kunnen worden veroorzaakt door schimmels.

Zieke mensen lopen meer risico op het ontwikkelen van schimmelinfecties

Voor de groei van schimmels Artsen maak dieet fouten, zoals te veel suiker en witte meel producten. Ook milieu-verontreinigende stoffen, cortisone en antibiotica. Ze beschadigen de goede darmbacteriën en bevorderen de groei van schimmels.

Serieus, alleen mensen met een verzwakt immuunsysteem lopen een verhoogd risico. Dit geldt bijvoorbeeld voor patiënten die over een langere periode van tijd, antibiotica, de diabetici, en de ouderen. Vrouwen die de pil nemen, zijn ook opgenomen in de risico groep. Door de hormonen van je slijmvliezen, suiker bevatten.

Zes weken voor suiker, voor de behandeling van een schimmelinfectie succes

De detectie van een schimmel infectie is moeilijk. Zelfs een ontlasting monster is niet altijd duidelijk, zoals de schimmels verbergen vaak in de nesten in de darm plooien. Wordt behandeld in een holistische manier. Eerste van alles, de arts schrijft vaak een Anti-schimmel middel. Vervolgens de darmflora moet ontkiemen met specifieke Darm en het lichaam de eigen vaccin (Autovaccine). Belangrijk voor een voeding van rond de zes weken, die ontneemt de schimmels van voedsel. Suiker, snoep, wit meel producten, alcohol en zoete vruchten zijn off-limits. Een dieet met salade, groenten en volkoren producten aanbevolen. Een vezelrijk dieet versterkt het immuunsysteem in de darm, een reinigend effect.

Bron: geef me een break, speciaal verslag nr 14/2013

Geef een reactie