Smartphones kunnen de kinderen scheel?

Zwei Kinder sitzen nebeneinander und blicken auf ihre Smartphones
Een nieuwe studie door de Zuid-koreaanse onderzoekers vergemakkelijken kunnen de ouders, de argumenten in de Smartphone-discussie – het is het resultaat dat overmatige Smartphone gebruik kan leiden tot zilver gezicht lijkt dit Argument moet overtuigen, zelfs kinderen: Te veel Smartphone tijd Scheel! Dit is het resultaat van de Zuid-koreaanse onderzoekers in een recente studie over het onderwerp van zilver.

Als kinderen te veel tijd doorbrengen met uw Smartphone kan u leiden tot het ontwikkelen van een lui oog en scheelzien. De Zuid-koreaanse onderzoekers in een kleine studie.

Het Team van de Chonnam National University in Gwangju keek twaalf kinderen tussen de zeven en 16 jaar die overstapten naar de binnenkant. Alle kinderen keken naar vier tot acht uur per dag op hun Smartphone, die zij hadden, op een gemiddelde van 30 centimeter in de voorkant van je gezicht.

Smartphone verbod veroorzaakt zilver om zich te ontdoen van

In het geval van de negen van de kinderen, een twee-maand Smartphone-verbod leidde tot de Loensen gestopt, daarom zijn de onderzoekers tot de conclusie dat de Smartphone was de katalysator voor de zilveren look.

Wat helpt tegen Loensen via de Smartphone?

Hun aanbeveling is daarom: kinderen moeten niet worden aangegaan voor langer dan 30 minuten per keer met uw Smartphone. Wanneer de eerste tekenen van een zilveren exemplaar moment moeten de ouders onmiddellijk een arts raadplegen en de Smartphone voor een langere periode van tijd verdrijf.

Eerder onderzoek toonde al aan dat er veel tijd in de voorkant van het scherm en een beetje tijd in de frisse lucht, het risico voor bijziendheid bij kinderen verhoogt. Artsen adviseren ouders om hun kinderen aanmoedigen om zo veel mogelijk tijd Buiten.

Hamburg-harburg, 22

Geef een reactie