Slecht Horen is een gehoorverlies is het typische Symptoom

In het geval van een gehoorverlies in de gelijknamige Symptoom is van een gedeeltelijk verlies van het gehoor. Afhankelijk van de ernst van het gehoorverlies taal begrepen wordt steeds erger en erger, en alleen vanaf een korte afstand.

Schwerhöriger Mann

Slechthorenden lijkt te zijn taal-vertraagde of te zwaar vervormd. Vooral hoge tonen worden niet gerouteerd optimaal aan de Getroffen

Van een lage graad van gehoorverlies, een gehoorverlies van ongeveer 10 tot 40 procent. In het geval van een matig gehoorverlies taal kan alleen worden begrepen tot een afstand van één tot vier meter, wat overeenkomt met een gehoorverlies van 60 procent. We begrijpen dat de taal slechts op een afstand van 0,25 tot 1 meter, is een hoge mate van doofheid. In het geval van een gehoorverlies van 95 procent, wordt gesproken van doofheid grenzend aan slechthorenden

In het geval van een doofheid die behoorde tot de taal lijkt te zijn vertraagd

In het geval van een geleidingsverlies, de Hörverschlechterung is van invloed op alle frequenties even, en de structuur en de verstaanbaarheid van de taal zal blijven grotendeels intact. In het geval van het geluid perceptie-gevoeligheid, echter slechts op bepaalde frequentiegebieden van het gehoorverlies worden beïnvloed. Heel vaak is de hoge frequenties waargenomen worden slechts in beperkte mate of helemaal niet. Vooral in het geval van ruis er is een beperkt begrip van de taal. Het behoorde tot de taal lijkt te zijn vertraagd of verstoord. In sommige gevallen, hoorde geluiden en klanken, maar ze kunnen niet worden geïmplementeerd in betekenisvolle indrukken. Daarnaast is het vaak een uitgesproken gevoeligheid voor Geluid, klein volume als een zeer onaangenaam en pijnlijk zijn om te worden waargenomen.

Door een gehoorverlies, het komt met een toenemende verslechtering van het gehoor is het vaak een ongemak in een drukke omgeving of tijdens Telefoongesprekken. Veel slechthorenden zich terugtrekken uit hun sociale omgeving. In het resultaat, kan er een Isolatie met symptomen van depressie.

Geef een reactie