Sinusitis – wanneer sinussen

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: In het geval van kleine kinderen tot de leeftijd van ongeveer twee jaar geleden, de grotten van het slijmvlies in de Bek en de zogenaamde ethmoid cellen te verzamelen. De paranasal sinussen, als volwassenen, ze ontwikkelen zich pas na het tweede jaar van het leven.De eerste ruiken maakt zich breed weer zo snel als het koude Seizoen nadert. In sommige gevallen, ontsteking van de neusbijholten, ook wel Sinusitis ontwikkelt zich van een verkoudheid of griep. Waarom zijn sommige mensen meer kwetsbaar zijn dan anderen? Hoe kan ik dit voorkomen? Wanneer moet ik met mijn kind naar de dokter? En een antibioticum is niet altijd nodig?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

In het geval van een infectie van de bovenste Luchtwegen, verhoogde slijmvorming en de zwelling van de slijmvliezen – de meest typische symptomen van een loopneus. In sommige gevallen, slijm verzamelt zich in de sinussen, omdat de afvoer is verstoord door de gezwollen slijmvliezen. De sinussen te maken. Men spreekt dan van een sinus-infectie of Sinusitis. Vaak zijn virussen voor de klachten verantwoordelijk zijn, maar soms ook bacteriën of zelfs beide. Sommige mensen zijn voor een sinus-infectie-gevoelig, omdat ze aangeboren vernauwingen in de omgeving van de sinussen, dus het komt op je op een lichte loopneus afvoer problemen.

Kan ook worden kinderen beïnvloed door Sinusitis?

In het geval van kleine kinderen tot de leeftijd van ongeveer twee jaar, slijm kan grotten in de Kaak en de zogenaamde ethmoid verzamelen cellen. De paranasal sinussen, als volwassenen, ze ontwikkelen zich pas na het tweede jaar van het leven. Daarom is de Sinusitis, net als wij volwassenen, ook alleen bekend uit de late voorschoolse leeftijd.

Hoe herkent u een Sinusitis?

De voorloper van Sinusitis is het meestal koud. Een typisch Symptoom van een sinus-infectie is een verstopte neus. Daarnaast is het door het slijm accumulatie in de sinussen, tot een Druk van hoofdpijn, vooral op het naar voren buigen van het hoofd, en soms duizeligheid, pijn in de tanden en of een gevoel van pijn, bepaalde oogbewegingen.

Hoe kan worden verlicht het ongemak?

Met een sterke loopneus, in ieder geval, een decongestivum neus moet worden gebruikt in druppels, zodat de uitstroom van Slijm uit de paranasal sinussen. Zorg ervoor dat u gebruik maken van een preparaat dat is de leeftijd. Uw apotheek kan u hierover adviseren. Gebruik niet meer dan drie Keer per dag. Neusdruppels die niet alleen bestaan uit zout – deze kunnen vaak worden gebruikt – kunnen veroorzaken, in het bijzonder in het geval van kinderen is een andere manier eenvoudig te Overdosis met ernstige bijwerkingen, zoals verhoogde bloeddruk, convulsies, coma, trage hartslag of ademhalingsstilstand.

Sinusitis Schnupfen Kinder

In het geval van een Sinusitis Druk hoofdpijn optreden naast een loopneus, vaak. De meeste van de tijd is het in het geval van een Sinusitis, een virale infectie, die verdwijnt met ondersteunende maatregelen en een beetje geduld van alleen

Inademing helpt bij het losmaken van het slijm

Het is ook nuttig maatregelen om het slijm wat dunner, zodat het kan makkelijker aan-afvoer in ieder geval. Een verhoogde hoeveelheid van een drankje of een rood licht is een onderdeel van de straling. Ook het Inademen van hete waterdamp zorgt voor bevochtiging van het slijmvlies en vergroot de verwijdering van slijm. Je laat je kind boven een kom met koud balsem en warm water om in te ademen. In het geval van de zogenaamde pot-methode, de brandwonden risico is veel te hoog. In het geval van kleine kinderen, een speciale inhalator kan worden gebruikt in de toepassing kluis en een fijn inadembaar mist, zo dat zelfs de kleine bronchiale takken kunnen worden bereikt, die naast het optreden van hoest is bijzonder belangrijk. Daarnaast heb je het voordeel dat warm water kan niet lekken als de container per ongeluk laten vallen.

In de apotheek vind je ook zogenaamde koude vluchtige stoffen, die u kunt motregen op het knuffeldier of slapen kostuum voor uw kind. Dus makkelijk en veilig op de nacht van de heilzame etherische Oliën kunnen ontvouwen hun effect. Echter, essentiële Oliën vormen een risico van allergische reacties. Iemand heeft de neiging om in de familie of allergieën van uw kind, moet u voorkomen dat deze producten.

Wanneer moet ik met mijn kind naar de dokter?

Koorts (een lichaamstemperatuur van meer dan 38.5°C), moet u overleggen met de kinderarts. De arts zal vragen over de symptomen, het voorhoofd kloppen grotten is – dat kan prettig zijn om pijnlijke – zo goed als de nek controle. In het geval van een Sinusitis meestal wegvloeien Afscheiding in de keel. Voor de pijn Ibuprofen of Paracetamol kan worden in een aan de leeftijd aangepaste dosering – neem contact op met uw arts! De loopneus is groen-geel) en/of een uitstrijkje om positief te zijn, wordt aangenomen dat een bacteriële infectie. In dit geval zal de arts moeten voorschrijven meeste antibiotica voor Oraal gebruik.

Geef een reactie