Sinusitis-behandeling: Soms is een OPERATIE kan het nuttig

In het geval van een acute ontsteking van de sinussen (Sinusitis) is eerst uitgevoerd met een conservatieve behandeling. Deze omvatten, bijvoorbeeld, decongestivum neusdruppels of neussprays.

In het geval van een ernstige Sinusitis, een antibioticum kan worden gegeven

Deze kan ook opgenomen worden rechtstreeks door het gebruik van een doordrenkte watten in de middelste meatus (high-liner). Kortom, de decongestivum neusdruppels mag niet worden gebruikt langer dan een week. In het geval van ernstige loop van de neus vormen van sinusitis, waarin koorts optreedt, antibiotica worden gegeven. Deze middelen doden bacteriële pathogenen van Sinusitis. In het geval van ernstige pijn, de betrokkenen een gebruik van pijnstillers zoals Diclofenac of Ibuprofen.

De actieve ingrediënten van de Kaap pelargonium het slijm los te maken

Studies met natuurlijke geneeskunde Umckaloabo ook bewijzen dat de natuurlijke werkzame stoffen van de Kaap-het oplossen van pelargonium effectieve slijm, bacteriën, en virussen te weren van de strijd. Door de voor de behandeling van een Sinusitis licentie natuurlijke geneeskunde, het verdwijnen van de symptomen, gemiddeld twee dagen eerder.

Ter ondersteuning van deze maatregelen, warmte behandelingen (bijvoorbeeld met een rode lamp) en de Inademing van kamille of salie te verlichten van de symptomen van Sinusitis.

Mann sitzt vor Rotlicht-Lampe

In het geval van een Sinusitis-behandeling, de warmte van een red-light lamp kan worden rustgevende en het verlichten van de symptomen

In het geval van een chirurgische ingreep, het slijm kan worden opgezogen

Het is pas wanneer de medicamenteuze behandeling voor een Sinusitis is niet succesvol kan worden uitgevoerd bij een kleine ingreep te spoelen de sinussen. Voor dit doel, de arts verbaasd, meestal een keel, neus en oor arts – eerste van alles, de neus, de slijmvliezen lokaal. Hij voegt dan een dun slangetje via de neus in de kaakholte en gefilterd uit de opgekropte Afscheidingen. Dit zorgt voor een druk te verlichten. Dan is een bestrijding van de congestie van de drug kan direct worden geïnjecteerd in de sinus.

Sinusitis-de behandeling moet worden aangepast aan de ziekte

De behandeling van chronische Sinusitis in eerste instantie bestaat uit conservatieve maatregelen zoals neusdruppels, warmte-toepassingen en antibiotica. Echter, deze maatregelen kunnen alleen het verlichten van de symptomen van chronische Sinusitis, maar niet het elimineren van de oorzaak. Aangezien het in de meeste gevallen, een anatomische verandering in de oorzaak van de neus is sinus ontsteking, kan het helpen op de lange termijn alleen kan een chirurgische correctie van deze wijziging. Dit is uitgevoerd endoscopisch door de neus.

De oorzaak van een neus moet worden sinusitis, Allergie, dit moet worden (bijvoorbeeld met antihistaminica). Een andere ziekte van Sinusitis (met inbegrip van cystic fibrosis), moet de behandeling worden aangepast overeenkomstig deze onderliggende ziekte.

Geef een reactie