Schuine vorm van de kop met de Baby – zal het zo blijven?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess: schiefe Kopfform beim Baby, was tun?
Expert Dr. Hess: in het Bijzonder, in de laatste paar jaar, omdat het slechts raadt rugligging als de slaap stand, schedel asymmetrie verhoogd bij baby’ s iets.Hoe wordt een asymmetrische vorm van de kop of een platte achterkant van het hoofd met de Baby? Hoe kun je voorkomen dat je ze en wat kunt u doen als het al komen?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Het is vrij gebruikelijk in de U4 (preventief onderzoek op de leeftijd van drie tot vier maanden) of de U5 (met ongeveer een half jaar), een zeer platte achterkant van het hoofd, of een asymmetrische vorm van het hoofd bij Baby is opvallend.

Vaak zijn de ouders niet te spreken van het kind met de arts, soms zijn het de ouders zelf. In het geval van het bepaalde in het eerste jaar van het leven van het kind met de dokter moeten onderzoeken of de vorm van de kop van de Baby.

Hoe is een asymmetrische vorm van het hoofd bij Baby?

Baby bekommt Schädelasymetrie durch Lieblingsseite im Liegen

Veel baby ‘ s hebben de look van een favoriete pagina’ waarin je bijzonder graag – zo schedel asymmetrie kan ontstaan

In het bijzonder in de afgelopen jaren, sinds de rug slapen is aanbevolen voor de preventie van plotselinge dood van baby ’s uitsluitend positie, schedel asymmetrie verhoogd bij baby’ s iets.

Hoewel een asymmetrische vorm van het hoofd is slechts een cosmetische en niet een medisch Probleem heeft, moet u ervoor zorgen dat de vorm van de kop krijgen, zo gelijkmatig mogelijk verdeeld.

De Baby niet groeien hersenen de schedel botten samen

De schedel van een baby is zeer buigzaam. De schedel platen zijn nog steeds niet benige op alle Punten met elkaar verbonden zijn. Een eenzijdige steun van de Baby-Hoofd kan hebben snelle en blijvende effecten. Het kind wordt alleen aan de achterkant, kan het hoofd in de rug is erg vlak. Meestal zijn de kinderen hebben een favoriete pagina, waar je kijken vooral graag. Dus het gaat om een extra zijdelingse afplatting van het Hoofd.

Hoe kan ik voorkomen dat een scheef of plat vorm van de kop van de Baby?

Bauchlage beugt schiefer Kopfform beim Baby vor

Als de Baby wakker is, zet het vaker op de buik, de maag, bevordert een meer symmetrische vorm van de kop en de ontwikkeling van de spieren van de nek

Het is dus belangrijk dat uw Baby is al vanaf het begin, ook op de buik. In buikligging, alleen de vorm van het hoofd blijft intact, ook de nek spieren wordt gevormd sterker is – dat is nodig voor een gezonde houding. Echter, dit geldt niet voor het Slapen: Er zal blijven volledig worden aanbevolen op de rug – deze aanbeveling heeft de Nummers van de plotselinge dood van baby ‘ s zijn aanzienlijk verminderd. Maar als je Baby wakker is en u ook bent, u kan en mag draai hem rustig van tijd tot tijd op de buik.

Lei het hoofd van de baby door middel van de favoriete kant in bed

Vaak een favoriete pagina, want in bed of op de spel het plafond, een richting is vooral interessant ontwikkelt. Zet je kind dus altijd net andersom in bed of op het plafond, alles was altijd rechts en spannend toen het kind plotseling aan de andere kant, en Vice versa.

Wat zijn de behandelmethoden voor schedel asymmetrie in de Baby?

Mit Physiotherapie schiefe Kopfform beim Baby behandeln

In uitgesproken gevallen, een scheve vorm van de kop kan worden behandeld de Baby door fysiotherapie

U kunt de oorzaak van het feit dat u aandacht te besteden aan de opslag van het kind, en de preference page, een heleboel. Dat is niet genoeg, het kan helpen tot de leeftijd van zes maanden van de fysiotherapie verbeteren van de Baby ‘ s de vorm van de kop.

Na dat, hoofd orthesen – speciaal afgewerkt plastic helm – zijn, in verschillende gevallen is het noodzakelijk om het corrigeren van een asymmetrie. Dus wees voorzichtig, als het hoofd van je baby blijft mooi rond en als niet, praten met de arts van uw kind de Bepalingen.

Geef een reactie