Scheurbuik door amandelmelk

Ein Baby wird mit einer Flasche gefüttert
Baby ‘ s moeten niet alleen met plant-gebaseerde dranken zoals amandel of haver melk gevoed in Spanje de diagnose van de Artsen in het geval van een 11 maanden oude kind scheurbuik – deze ziekte wordt beschouwd als in de industriële Naties zo goed als uitgeroeid. De reden voor de ziekte, het kind, Zijn ouders hadden drankje aan hem gegeven uitsluitend amandel melk.

In het geval van de spaanse kind werd beschreven in het tijdschrift ‘Pediatrics. Dienovereenkomstig worden de Jongen gevoed met koemelk gebaseerde Formule eten, totdat hij was twee en een halve maand oud. Vervolgens ontwikkelde hij een huiduitslag en een arts voorgesteld aan de ouders om zijn dieet te veranderen. Vanaf dat moment, het kind had gekregen met een amandel drank op basis van melk.

Als de Kleine zes maanden oud werd berecht voor zijn ouders om hem te voeden met gepureerd fruit en groenten, maar dat deed hij niet. De jongen leek het gutzugehen, na zeven maanden, was hij in staat om te zitten. Echter, een maand later, hij had opeens minder interesse in contact met zijn omgeving en zat minder stabiel. Met elf maanden, hij was moe en prikkelbaar. Volgens het rapport, hij weigerde op te staan en riep toen zijn benen werden verplaatst. Testen bij de dokter bleek dat zijn dijbeen gebroken was en dat zijn Vitamine C Niveau was erg laag. De diagnose was scheurbuik.

Wat is scheurbuik?

De term scheurbuik is afgeleid van het latijnse woord scorbutus, wat betekent mond rot. De naam van de ziekte zijn het bloeden van de kenmerkende symptomen: tandvlees en gezwellen, en het verlies van Tanden. Onder de zeelieden scheurbuik van de 16. 19. Eeuw vreesden, werd het beschouwd als de belangrijkste oorzaak van de dood op het meer. Vandaag de dag weten we de reden: De ongebalanceerd dieet (voornamelijk gezouten vlees en koekjes), de Zeelieden geleid tot een sterke Vitamine C deficiëntie.

Om de link tussen scheurbuik en symptomen van rot vermoeidheid en uitputting, ontstekingen en bloedingen van de huid, koorts, duizeligheid en diarree in aanvulling op de mond. Deze zijn: een slechte genezing van de wond, de gewrichten en pijn in de botten en de spieren komen verlies.

Vandaag de dag, de ziekte in de geïndustrialiseerde Landen komt slechts zeer zelden. In andere Delen van de wereld, wordt het wijd gebruikt nog steeds overal waar veel mensen zijn, die zijn onder – of ondervoed zijn.

Waarschuwing: een onevenwichtige voeding van zuigelingen

Ook in het geval van het jongetje uit Spanje, een onevenwichtige voeding is de oorzaak van de ziekte. De Kindergeneeskunde auteurs waarschuwen voor een uitsluitend plantaardige voeding van zuigelingen: plant-gebaseerde dranken zijn niet een complete voeding, schrijven ze in hun rapport. Voor baby ‘ s met koemelk Allergie, zijn er als Alternatief de verschillende soorten speciale formules bevatten geen koemelk, maar alle noodzakelijke voedingsstoffen.

Hamburg-harburg, 22. Januari

Geef een reactie