Salmonella schandaal: de vervuiler eindelijk gevonden

Eier
Het grootste risico op Salmonella gerechten met rauwe eieren, zoals Tiramisu. De beste bescherming: gebruik verse eieren, en het voedsel zo koel mogelijk, en alleen voor een korte kamp, honderden mensen besmet waren in de zomer van 2014 met Salmonella, ten minste twee van hen stierven. Nu de baan van de onderzoeker leidt naar een boerderij in neder-Beieren.

In Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg en het verenigd koninkrijk had in de zomer van 2014, ernstige menselijke infecties met Salmonella. In de Britse stad Birmingham, een ziekenhuis moest een hele Station is Besmet met lockdown, en in het Oostenrijkse Innsbruck met de bewoners van een verpleeghuis.

Het was onduidelijk zo ver waar de besmette eieren vandaan kwam. Nu de persoon die verantwoordelijk is voor de werking van onderzoek van de Beierse omroep en de süddeutsche Zeitung, volgens de vastgestelde. Dienovereenkomstig, is het bedrijf Beieren Ei, dat was al meerdere malen door wrede veeteelt en slechte hygiëne heeft opschudding veroorzaakt. Oostenrijkse en Britse autoriteiten in staat waren om terug te houden, volgens het rapport, een geval van dood op eieren van Beieren-Ei. De officier van justitie van Regensburg is nu begonnen aan een onderzoek naar de werking.

Om Salmonella-een gevaarlijke

Tot ongeveer 25 jaar geleden, de relatief onschuldig type Salmonella Typhimurium led de lijst van het pathogeen. Ondertussen, de meerderheid van alle gerapporteerde Salmonella veroorzaakt ziekten, maar het type Enteritidis. Deze bacteriën hebben bewezen bijzonder agressief. U kleine hoeveelheden genoeg om de ernstige symptomen, zoals diarree, braken en krampen trigger.

Resistentie tegen antibiotica door de massale veeteelt

Het grote Probleem hier is dat Sommige soorten Salmonella, bijvoorbeeld van het type Typhimurium DT 104, hebben nu een resistentie ontwikkeld tegen de gebruikelijke antibiotica. Dit maakt dat ze veel dodelijker is dan een al eerder bekend Salmonella stammen. De belangrijkste reden voor deze ontwikkeling: kippen en andere dieren (en, daarom, de kiemen ze dragen) worden gebruikt voor antibiotica, omdat in de massa van de industriële landbouw, deze fondsen zullen worden gebruikt voor de preventie van ziekten op een routine-basis.

Hier, kinderarts Dr. Nadine Hess wordt uitgelegd hoe bescherm uzelf en uw kind in de warme maanden voor een Salmonella-infectie.

Hamburg, 21. Mei

Geef een reactie