Rug-of gewrichtspijn: Meer dan de helft van de volwassenen beïnvloed

Glückliches Paar
Een ontspannen en gelukkiger leven? Dit is voor veel mensen met pijn in de gewrichten is nauwelijks mogelijk voor een internationaal onderzoek toont aan dat in Duitsland, meer dan de helft van de volwassen bevolking lijdt minstens een keer per week fysieke pijn. Een op de vijf genoemde zijn pijn zo hard.

Dus, Duitsland is gerangschikt 6 van de 14 onderzochte landen voor de Global Pijn Index(GPI). Voor het internationale onderzoek, GSK Consumer Healthcare, heeft interviewde meer dan 7.000 mensen boven de leeftijd van 18 jaar.

Pijn buiten het leven van de Getroffen

Het onderzoek naar de invloed van fysieke pijn op individuen en hun sociale omgeving maakt het duidelijk dat De Ervaring van pijn is niet alleen subjectief is en dus voor iedereen verschillend. Het heeft ook verstrekkende gevolgen. Deze beoordeling ook pijn deskundige Dr. Ariane Burtscher, de hoofdgeneesheer van het centrum voor pijnbestrijding, het Schön Klinik in harthausen: uit De enquête blijkt dat de meerderheid van de duitse fysieke pijn. Verontrustend is dat 78 procent van degenen die Getroffen zijn gedwongen om vanwege hun pijn zelfs veranderingen in hun dagelijkse Routine. Pijn voorkomen dat u vergeet niet te bewegen zich moeiteloos en vrij en geniet van de dag. Maar ze beperken ook het vermogen van betrokkenen om te communiceren met anderen.

Pijn spanning op de liefde van het leven

Pijn gooien ook in het dagelijks leven schaduw op onze emoties en liefde voor het leven: Iedere tweede persoon die getroffen is door de Duitsers (50 procent), dat zijn liefde leven pijn door aandoeningen, zoals de onderrug, een stijve nek of pijn in de knie zal worden beïnvloed. Veroorzaken niet alleen pijn, maar ook op de indirecte gevolgen: 41 procent van de getroffen duitse voelen als gevolg van fysieke pijn als minder aantrekkelijk.

Het sociale leven lijdt onder de pijn

Echter, fysieke pijn is niet alleen van invloed op de relatie met de levenspartner. Bijna twee derde van de Stakeholders (62 procent) is van mening dat pijn ook last van hun eigen familie en vrienden. Bijna de helft van Pijn patiënten (45 procent) verhinderd is uit te gaan, en ongeveer een derde van de Slachtoffers (30 procent) is van mening dat pijn voorkomt dat je vriendschappen te onderhouden.

Wat helpt met de pijn?

In het geval van pijnlijke gewrichten zoals knie – worden Bezorgd, vaak met een zogenaamde beschermende houding. Vermijd beweging. Als gevolg hiervan zullen de klachten alleen maar erger. Beter om iets te verplaatsen en maak zachte Oefeningen. Als een resultaat, het kraakbeen wordt gevoed met voedingsstoffen – die kan voorkomen dat het pijn voordat ze ontstaan. Toevoegen aan: mensen Die regelmatig sporten of voortdurend opgeleid, die ook in zijn resterende vrije tijd ondernemen, en beoordeelde de kwaliteit van zijn leven positiever dan iemand die beweegt een beetje.

Speciale crèmes of gels met anti – inflammatoire en pijn-inflammatoir geneesmiddel Diclofenac (bijv., Voltaren Pijn, apotheek) kan in staat zijn om te helpen, de beweging in het dagelijks leven. Drie tot vier maal daags met de Gel voldoende zijn. Bezig met regelmatig terugkerende of aanhoudende fysieke pijn dienen een arts te raadplegen in ieder geval is de oorzaak van de pijn.

Hamburg-harburg, 25. Februari

Geef een reactie