Roos (Roos)

De roos is een bacteriële infectie van de huid die vooral optreedt op de benen. Zelden, armen en het gezicht worden beïnvloed. De trigger voor de roos bacteriën zoals Streptokokken, die door te dringen door de huid verwondingen in het lichaam zijn gewoonlijk.

Wat is roos?

In het geval van de roos, in de geneeskunde als een roos, is een acute bacteriële infectie. De verwekker van roos zijn meestal streptokokken bacteriën van het geslacht, de zogenaamde β-hemolytische streptokokken van groep a. penetrerende verwondingen van de huid, zoals schrammen, wondjes en sneetjes (Fissuren), maar ook een voet-schimmel in het lichaam en in de lymfevaten onder de bovenkant van de huid (Epidermis). Voor veel mensen, deze ziekteverwekkers op de huid leven zonder ongemak veroorzaken. Door de verwondingen, ze in het lichaam en de oorzaak van de roos.

De roos doet zich vaak op de benen

Roos treedt meestal op de benen, onderbenen, en minder vaak, de armen of het gezicht worden beïnvloed door de roos. Roos van het gezicht wordt ook wel aangeduid als een gezicht roos. De getroffen gebieden van scherp afgebakende roodheid van de huid optreden als gevolg van de roos, die zijn vaak vlam-vormig. De huid is gevoelig voor druk en kan het formulier blaasjes en zwelling. Vaak is de lokale lymfeklieren zwellen in het geval van een roos pijnlijk (Lymfadenitis). Naast de roodheid van de huid, een Algemeen gevoel van ziekte treedt op tijdens de roos, vaak gepaard met symptomen zoals koorts, rillingen en hoofdpijn. Roos kan optreden in bepaalde intervallen naar dezelfde Plekken weer (een recidief).

Mit der richtigen Wundversorgung Wundrose vorbeugen

In de roos de beste preventie is een grondige wondverzorging, het beste door een arts

Roos-risico reeds bestaande aandoeningen

Van roos voornamelijk volwassenen worden beïnvloed. Vooral mensen met een verzwakt immuunsysteem en reeds bestaande aandoeningen, zoals Diabetes mellitus (diabetes mellitus), stoornissen in de bloedsomloop, voetschimmel en lymfe oedeem, evenals zijn alcoholisten in gevaar. De behandeling van roos met antibiotica.

Roos: in het verleden is dodelijk

De hoge febriele ziekte leidde tot een paar decennia geleden, niet zelden tot de dood. Een uitzondering is het gezicht, roos kon worden overleefd door de goede doorbloeding in de huid van het gelaat. Vandaag de dag, de roos heeft verloren zijn verschrikkingen.

Geef een reactie