Risico ‘ s en bijwerkingen: Het geheim bijsluiter voor energiedrankjes

Energy-Drinks sind ungesund
Al vanaf een dosis van twee doses van de dag Energie kan leiden tot Drankjes ernstige schade aan de Gezondheid. Een recente studie toont aan dat de Energie Drankjes zijn erg ongezond. Vooral kinderen en jonge mensen zijn in gevaar. Toch, ze zijn het belangrijkste doelwit van de fabrikant. De praktijk Vita legt uit wat de douches van de energie is zo schadelijk.

In feite, de gezondheidsrisico ‘ s door Energie-Drankjes zijn zo groot dat de onderzoekers van de world health organization (WHO) waarschuwt in het tijdschrift Frontiers in de Volksgezondheid nog voordat de gezondheidsrisico’ s voor de volksgezondheid.

Niettemin, meer en meer zal worden verkocht – en de tendens is stijgend. En net als in Duitsland, de wetgever in deze materie, is echter van mening dat het onderwijs beter is dan verboden, hebben we hier voor u de instructies voor Energy Drinks.

Energie Drankjes: Bijwerkingen

De Federal Institute for risk assessment gepubliceerd in het begin van 2014 een onderzoek, ontdekten ze dat de consumptie van 500 milliliter van Energie Drankjes moet worden ingedeeld in een periode van 24 uur vanuit een medisch oogpunt als een overmatige consumptie en schade aan de gezondheid, zoals hart-ritme stoornissen, of nierfalen – triggers.

Studies tonen aan dat een Overdosis cafeïne kan leiden tot hartritmestoornissen, hoge bloeddruk, Misselijkheid, braken, spierkrampen, psychose en in zeldzame gevallen zelfs de dood. In de verenigde staten, Zweden en Australië, er zijn meerdere gevallen bekend waarbij mensen zijn overleden na overmatige consumptie van Energy Drinks aan hartfalen of met een ernstige spasmen, huizen aanvallen werden opgenomen in het ziekenhuis. Onderzoekers aan de Universiteit van Miami had er al voor gewaarschuwd in 2012, in een onderzoek dat eerder dat de Energie Drankjes bevatte grote hoeveelheden cafeïne en andere stimulerende middelen van hartaanvallen en beroertes.

Volgens deskundigen, DIE wordt veroorzaakt door Energie-Drankjes, niet alleen vanwege de hoge dosering en de combinatie van amfetamine stoffen een risico voor de gezondheid, maar ook vanwege het feit dat de verkwikkende drankjes zijn aanzienlijk dronken sneller en in grotere hoeveelheden, zoals bijvoorbeeld, hete koffie.

Energie Drankjes: Interacties

Interacties optreden wanneer de Energie Drankjes met andere stimulerende middelen zoals amfetamine medicijnen of medicijnen worden gecombineerd. Maar ook, met name onder jongeren erg populair om te Mengen met alcoholische dranken wordt beschouwd als gevaarlijk. Een studie van de Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft aangetoond dat meer dan 70% van de jong volwassenen mengen in de leeftijd van 18 tot en met 29 jaar oud – Energie Drankjes met alcohol. De daaruit voortvloeiende interacties kunnen veroorzaken, in het bijzonder cardiovasculaire problemen. Daarnaast is aangetoond dat vergiftiging door het gebruik van stimulerende dranken en alcohol om aanzienlijk meer alcohol.

Gegevens van de AMERIKAANSE Poison Data system tonen aan dat jaarlijks ongeveer 5.000 noodoproepen naar de vergiftigingen informatie ontvangen, waarvan sommige teruggaan tot een overmatige consumptie van Energy Drinks in bijna de helft van de gevallen alcohol in het spel.

Verder wisselwerkingen optreden, met name wanneer energie dranken worden verbruikt in verband met intensieve Sport.

Energie Drankjes: Neem Speciale Zorg

Sinds de overmatige inname van cafeïne te wijten is aan diverse gezondheidsrisico ‘ s kunnen ontstaan, deskundigen adviseren, Energie-Dranken alleen in een gezonde fysieke conditie. De reden: een verzwakt bloedsomloop, bijvoorbeeld door een te grote vermoeidheid of Vermoeidheid – het lichaam reageert gevoeliger voor cafeïne, en het komt sneller tot een overeenkomstige Overdosis.

Energie Drankjes: ingredienten en toepassing

Douches zijn over het algemeen niet-alcoholische dranken bevatten kunstmatige verschuiving van vitaminen en stimulerende stoffen, zoals taurine, Ginseng, Guarana, Inositol, en natuurlijk cafeïne. Op de markt gebracht, ze zijn niet drinken als een Mode, om mee te vliegen, maar de fysieke en mentale prestaties – bijvoorbeeld, vermoeidheid of uitputting kan verhogen.

Energie Drankjes: Overige

Energie Dranken op de markt worden gebracht in Zweden in de apotheek. In Hongarije drank sinds 2012 in het stimuleren, net als sigaretten – een speciale belasting geheven ten behoeve van de gezondheidszorg.

Hamburg-harburg, 17. Oktober 2014

Geef een reactie