Reperfusie schade – dus een zout kan beschermen

Folgeschäden nach Behandlung eines Herzinfarktes
De zogenaamde reperfusie schade, de kans op Overleving te verminderen in een hartaanval, Amerikaanse onderzoekers zijn nu op zoek naar een middel om te voorkomen dat de. Bij de behandeling van een hartaanval vaak leidt tot gevolgschade, chronische hart-en vaatziekten kan leiden. Artsen hebben lang naar op zoek decennia voor een oplossing voor dit Probleem. AMERIKAANSE onderzoekers hebben nu een doorbraak. Hier kunt u leren welke maatregelen hebt u gevonden.

In het geval van een hartaanval is een verstopte slagader blokkeert de bloedstroom en de hartspier krijgt te weinig zuurstof. Het doel van de Artsen is de zogenaamde Reperfusie, dan is het herstel van de bloedstroom naar het hart. De verstopte slagader wordt geopend. Dit gebeurt vaak een nieuw Probleem gecreëerd: Het verse bloed, het bloed kan nu weer stromen door middel van het schip, beschadigd hartweefsel – artsen noemen dit fenomeen van Reperfusie. Het is de overleving kan verkleinen de kans op een hartaanval, en blijvende schade, zoals hartfalen.

Natriumiod voorkomt hart-letsel

Dit is een probleem dat doktoren sinds decennia. In het zoeken naar een oplossing Amerikaanse onderzoekers hebben een belangrijke stap voorwaarts.

De wetenschappers toegediend aan muizen met een myocardinfarct vijf minuten voor Reperfusie een Infusie met natrium-iodide, een zout dat wordt ook gebruikt voor de behandeling van een tekort aan jodium. Het resultaat: Het risico van Reperfusie letsel verminderd met 75 procent. Als de muizen voor twee dagen voorafgaand aan de procedure met natrium-jodide hadden uitgesteld, het drinken van water, toonde hetzelfde effect.

Als verklaring, de onderzoekers vermoeden dat de natrium-jodide remt de productie van schildklierhormonen. Hun taak is het om het reguleren van het hart van de stofwisseling dat dit, op zijn beurt, is betrokken bij de ontwikkeling van Reperfusie letsel. Om dit te Controleren Hypothese verder te onderzoeken zijn gepland voor de serie.

Als proeven op mensen, dezelfde effecten kunnen worden waargenomen, kan een revolutie in de behandeling van hartaanvallen, de studieleider.

Hamburg-harburg, 11. September 2014

Geef een reactie