Q 10 – De volgende Anti-Aging-lie

Coenzym Q 10 kann keine Falten reduzieren
Een nieuwe studie suggereert dat het co-enzym Q 10 is in staat om rimpels te verminderen ubiquinon ook wel bekend als co-enzym Q 10 is een van de vele vrouwen gebruikt supplementen verminderen van de gevolgen van de vergrijzing. Een nieuwe studie door onderzoekers van de McGill University in Canada, maar suggereert dat het gebruik van de Anti-rimpel door middel van geen Voordeel. Voor de achtergronden.

Eerdere studies hebben aangetoond dat ubiquinon Q 10 sterke anti-oxidant eigenschappen en op deze manier schadelijk voor in het opruimen van vrije radicalen. Q 10 daarom, zo ver als de Anti-Aging remedie bij uitstek. De onlangs in het tijdschrift Nature Communications publiceerde de resultaten van deze theorie nu.

Wat is ubiquinon?

Ubichion is een in vet oplosbare, in alle cellen van het lichaam die stof en een belangrijk onderdeel van de respiratoire keten. Zonder ubiquinon Q10, de mitochondriën kan produceren in onze cellen geen energie van de zuurstof de verbranding.

Q-10 is niet effectief

In een experiment met muizen, het Team was in staat om te bewijzen rond de studie Directeur Prof. Hekimi, dat een gebrek aan Q 10, betekende dat hij stierf te vroeg. Als de reden is dat de onderzoekers aangegeven dat de mitochondriën in de cellen zijn in staat om de belangrijkste taak van de mitochondriën is de productie van energie in de Vorm van ATP door het ontbreken van Ubiquinon. Verhoogde cel schade door vrije radicalen, merkten de onderzoekers. De wetenschappers daarom stemt ermee in dat de stof heeft geen anti-oxidatieve eigenschappen, en dus ook geen rol in het veroudering proces.

De Professor is niet zeker dat een van de belangrijkste Anti-Aging hulpmiddel doet wat het belooft. En hij benadrukt: een Dergelijke voedingssupplementen kosten veel geld – geld dat moet beter in gezonde voeding geïnvesteerd.

Mitochondriële ziekten – fouten in de kracht van planten

De studie is niet alleen een mythes controleren, maar tegelijkertijd ook een beter begrip van het belang van de stof voor de functie van de mitochondriën. Zelfs als mitochondriale aandoeningen (aandoeningen, bijvoorbeeld van de spieren) zijn zeldzaam en zeer variabel in de expressie kan helpen deze kennis voor het verkennen van nieuwe therapieën.

Hamburg-harburg, 9. Maart

Geef een reactie