Puistjes-oorzaak is een overmatige talgproductie

De puist oorzaken zijn ontsteking van de haarzakjes en talgklieren in de middelste laag van de huid, de zogenaamde leer van de huid. Via excretory kanalen, en zijn geassocieerd met de oppervlakte van de huid. De taak van de talgklieren is de vorming van een olieachtige Afscheiding, en dit Afscheiding, bekend als talg van de huid of vet aan het oppervlak van de huid. Huidvet beschermt de huid tegen uitdroging en invloeden van het milieu.

De werkelijke oorzaak van puistjes, overmatige talgproductie, die wordt geassocieerd met een verhoogd keratinization van de huid bovenste lagen. Het resultaat: talg en hoorncellen accumuleren meer in de snelheid van uitvoering van de talgklieren en de haarfollikels en verstopping. Bepaalde bacteriën, zoals Propionibacterium acnes koloniseren, zich vermenigvuldigen en een ontsteking veroorzaken. Mee-eters kunnen ontwikkelen als opruiend, met pus gevulde puistjes of grotere, rode knobbeltjes onder de huid oppervlak.

De mannelijke geslachtshormonen zoals testosteron stimuleren, vooral in de puberteit, vooral bij jongens, de talgproductie en keratinization van de bovenste lagen van de huid. De werkelijke puistjes worden veroorzaakt zijn daarom in een toenemende hoeveelheid van de mannelijke geslachtshormonen. Daarnaast is de gevoeligheid voor deze hormonen van persoon tot persoon verschillend. Tijdens de huid van sommige mensen nauwelijks reageren, andere vorm versterkt de huid, de vette en Geile cellen. Een ideale broedplaats, op de mee-eters en puistjes kunnen ontstaan. Een genetische aanleg speelt ook een Centrale rol voor het ontstaan en de omvang van de puistjes. Een gebrek aan Hygiëne, echter weinig of geen invloed heeft op de vorming van puistjes.

Daarnaast zijn er een verscheidenheid van andere puistjes veroorzaakt. Dus, de te frequente of onjuist gebruik van de reiniging, verzorging en cosmetische producten kunnen ook puistjes, zoals het gebruik van bepaalde geneesmiddelen (bijvoorbeeld cortisone). Ook de toename van de UV-straling triggers soms puistjes. Aangezien deze oorzaken leiden meestal tot een verhoogde puistje vorming, de arts spreekt van bepaalde vormen van acne, bijvoorbeeld van een Acne, cosmetica, indien deze werd veroorzaakt door cosmetische producten

Te bevorderen, voor het begeleiden van de puistjes-de oorzaken, de verschillende risico-factoren voor hun opkomst. Dus mentale stress of te veel Stress kan bevorderen bij sommige mensen als puistjes, zoals een verhoogde consumptie van sigaretten. Daarnaast zullen experts discussiëren over een suiker-rijk dieet en de toegenomen consumptie van koemelk producten als mogelijke risicofactoren voor puistjes. Voor sommige mensen, de van toepassing lijkt. Alle risico factoren bijdragen tot het ontstaan van puistjes indirect door waardoor de huid minder veerkrachtig en meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf of van bepaalde ziektekiemen

Geef een reactie