Polio – de ziekte terug naar Europa?

Ein kleiner Junge wird geimpft
De eerste Polio vaccinatie van kinderen in de derde maand van het leven. Dan nog twee vaccinaties in het eerste jaar en een vierde aan het begin van het tweede jaar van het leven te volgen. Op de leeftijd van 9 tot en met 17 jaar, in aanvulling, een booster vaccinatie uitgevoerd moet opgetreden in de Oekraïne zijn twee gevallen van infantiele kinderverlamming (Polio). Dus een plaag keert terug naar Europa, die werd beschouwd als bijna uitgeroeid. Hoe acuut het gevaar voor Duitsland?

Twee maanden geleden, heeft plaatsgevonden in twee kleine kinderen (tien maanden en vier jaar) in het zuidwesten van de Oekraïne verlamming, zou sterker geweest. Ondertussen, de world health organization (WHO) heeft bevestigd dat u last heeft van infantiele kinderverlamming (Polio).

Sinds 2010 Europa is vrij van Polio

Dus Polio is teruggekeerd na vijf jaar voor Europa, sinds 2010, er zijn geen gevallen bekend van het zeer besmettelijke infectieziekte. Het risico van een uitbraak is volgens de WHO in Oekraïne vanwege de lage vaccinatiegraad steeg slechts ongeveer 50 procent van de oekraïense kinderen waren 2014 volledig tegen Polio en andere ziektes te laten vaccineren.

De lage vaccinatiegraad verhogen ook het risico van een verdere verspreiding van de ziekte in de Oekraïne – omdat de Patiënten zijn al besmettelijk voordat er symptomen zijn. Een spreiding in de buurlanden, de deskundigen zijn van mening onwaarschijnlijk. Werknemers DIE momenteel de planning van vaccinatie-campagnes om het Virus bevatten in de Oekraïne.

Dankzij een mondiale vaccinatie-campagnes, het Virus wordt vernietigd in grote Delen van de wereld tussen 1988 en 2013, de wereldwijde gevallen van 350.000, die daalde tot 406. Dit jaar werden alleen gemeld in Afghanistan en Pakistan gevallen. DIE experts spreken in het gezicht van de nieuwe gevallen van een terugval in de wereldwijde zoektocht naar het uitroeien van de ziekte.

Is Duitsland in gevaar?

In Duitsland, Polio wordt beschouwd als uitgeroeid. Theoretisch is het risico van introductie van het virus door de scheur is het einde, maar de deskundigen bekijken het risico van de verspreiding door de hoge vaccinatiegraad in dit land als zeer laag.

Hoe is Polio verzonden?

De meeste kinderen zijn gediagnosticeerd onder de leeftijd van vijf naar het Virus, vandaar de Naam polio geroerd. Het Polio virus aangevallen, het ruggenmerg en kan leiden tot verlammingen en spieratrofie, met name in de armen en benen.

Na infectie met het Polio-virus, het kan duren tot 35 dagen, totdat de ziekte uitbreekt. Ongeveer 36 uren tot een week na de infectie te Polio, andere Zieke besmet via de droplet-infectie. Bovendien, het Virus wordt uitgescheiden voor maximaal zes weken op de stoel, in het bijzonder in gebieden met slechte sanitaire Hygiëne kan verspreiding.

Polio is niet te genezen, de behandeling is dus alleen in de verlichting van de symptomen. Dit omvat de administratie van pijnstillers en fysiotherapie, de verlamming teller.

Hamburg, 4. September

Geef een reactie