Plastic flessen: Harm BPA kinderen tanden?

Kind trinkt aus PET-Flasche
De aanval van de ingrediënten van een PET-fles van het glazuur van de kinderen? De onderzoekers kwamen tot een verbluffende conclusie dat, ongeacht of in cosmetica, granen, of zelfs in het zeewater milieu-toxines zijn nu alomtegenwoordig. En hoewel we ons bewust zijn van uw aanwezigheid, we weten nog slechts een kleine fractie van de schade die deze toxinen veroorzaken. De onderzoekers waren nu in staat om te controleren of mogelijke schade op de lange termijn, veroorzaakt door de chemische stof BPA.

Op het European Congress of Endocrinology, onderzoekers gerapporteerd over een onderzoek op basis van bepaalde chemische stoffen in plastics, of de zogenaamde fungiciden (schimmels of spore-killing stoffen), de schade aan de tanden van de kinderen kan veroorzaken.

In hun studie hebben de onderzoekers gekeken naar de tanden van ratten die waren daags een dosis van de industriële chemische stof Bisfenol A (BPA), die in PET-flessen, of naast, de fungicide Vinclozolin. De doses worden toegediend waren gelijk aan de dosis die een persoon neemt vanaf de dag van zijn geboorte tot ongeveer 30 dagen later, alleen al door de zogenaamde hormoon-actieve stoffen in zijn omgeving.

Bisfenol A en Vinclozolin op zachte tandglazuur

In het onderzoek van de ratten ‘ tanden bleek cel monsters, door het nemen van de BPA en Vinclozolin-de vertegenwoordiging van de twee genen had doses veranderd voor de verharding van het tandglazuur verantwoordelijk.

In een tweede deel van de studie, de ratten genoemd, de kwaliteit van de afgenomen cellen, die de vorm van het glazuur. In een directe vergelijking, dus het zou kunnen worden aangetoond dat de geslachtshormonen zoals Oestrogeen en testosteron bevorderen email ontwikkeling, terwijl Bisfenol A en Vinclozolin een verzwakking van het tandglazuur.

Dus, kinderen waarvan de tanden zijn nog steeds in ontwikkeling en in hun eerste dagen van leven met Bisfenol A en Vinclozolin in contact, met de ontwikkeling van een hoger risico van een zogenaamde molaire geneigd snijtanden-Hypomineralisation (MIH).

Deze bruin of wit-crème-gekleurde vlekken op een of meer van de eerste blijvende molaren te ontstaan al voor de uitbarsting van de aangetaste tanden gelig.

Kinderen die MIH tanden, vaak last van de temperatuur en de gevoeligheid voor aanraking. Je tanden poetsen of het eten en Drinken van warme of koude maaltijden en drankjes is zeer pijnlijk. Bovendien, MIH tanden zijn aanzienlijk cariës gevoelig dan een gezond gebit.

Hoewel het onderzoek op de effecten op de gezondheid van endocriene-actieve stoffen is nog niet afgerond, ze lijken het grootste risico tijdens de prenatale of de vroege ontwikkeling van het kind.

Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het Drinken van PET-flessen

De ontwikkeling van het tandglazuur begint al in de baarmoeder en wordt voltooid op de leeftijd van vijf. Om te voorkomen dat een molaire geneigd snijtanden-Hypomineralisation Zwangere vrouwen moeten daarom vanaf het derde Trimester van het Drinken van water uit PET-flessen zonder. Het is ook aan te raden om aandacht te besteden aan de product content van detergenten en cosmetica. Kinderen moeten krijgen in de eerste paar maanden van het leven, geen water uit PET-flessen te drinken, en alleen met speelgoed en bevatten geen weekmakers. Volgens de auteur van de studie Dr. Katia Jedeon deze voorzorgsmaatregelen zijn een manier om het risico van het tandglazuur te verminderen, verzwakken.

Hamburg-harburg, 04. Juni

Geef een reactie