Pijnstillers Mobiele Telefoon

Eine Frau schaut auf ihr Handy
Mobiele telefoons kunnen helpen de pijn te verlichten, er is een klein elektronisch apparaat dat altijd klaar is om pijn te verlichten, snel en efficiënt. Dan moet je bereiken in je zak, want dat is waar je het kan vinden waarschijnlijk al. Het is uw telefoon.

Volgens een nieuwe studie door onderzoekers van de Amerikaanse Cornell Universiteit, er kunnen ingrijpen in het geval van kleine ingreep te helpen, te schrijven, SMS, om de pijn te verlichten. De resultaten suggereren dat de eenvoudige handeling van het communiceren met een vriend of een Onbekende, verhoogt de pijn tolerantie, schrijven de auteurs, Jeff Hancock en Jamie Guillory. Deze SMS lijkt te werken dialogen met Vreemden, zelfs beter dan met Bekenden.

Sociale steun vermindert pijn

Het uitgangspunt van het onderzoek is de erkenning dat sociale steun tijdens de OPERATIE vermindert de waarneming van pijn en de nervositeit van de patiënt. Alleen, er zijn ook situaties waarin mensen behoefte hebben aan een OPERATIE, zonder aanzien van persoon overleven. De wetenschappers wilden weten of het helpt wanneer een dierbaar persoon om op afstand te helpen.

Om te onderzoeken of het effect, onder de Hancock en Guillory verdeeld 98 proefpersonen in vier groepen: standaard therapie, afleiding door middel van het spel Angry Birds, een sms-bericht gesprek met een goede vriend of familielid, en SMS-dialoog met een Vreemde. Uit de resultaten bleek dat de proefpersonen nodig is, zonder afleiding op de meest voorkomende andere pijnstillers tijdens de OPERATIE. Ze speelden Angry Birds, een halvering van het aantal. Je schreef met vrienden of familie leden van de SMS, dit was al een kwart. Op zijn best, de communicatie met een Vreemdeling was de deelnemers nodig is zes keer minder extra pijn medicatie

De verklaring van de wetenschappers: Met verbonden partijen toegeschreven aan de vakken dan negatieve emoties, biologische processen en uw lichaam. Met Vreemden waren meer geneigd om positieve gevoelens en zelfvertrouwen-het stimuleren van onderwerpen, de inhoud van entertainment.

Tip: gebruik muziek om pijn te verlichten

Dit is hoe het werkt: naar muziek Luisteren, waar u kunt ontspannen van uw lichaam, pijnstillende endorfines worden verdeeld. Bewijs aan de arts van het academisch ziekenhuis van München, in de binnenstad, 146 patiënten waren gepland voor poliklinische knie-operatie werden verdeeld in twee groepen: de ene groep kreeg en de andere niet horen tijdens de operatie naar ontspannende muziek. De patiënten in de groep muziek gebruikt minder pijn medicatie. Ook was het einde van de behandeling in een sneller tempo dan in de controle groep.

Hamburg-harburg, 30

Geef een reactie