Pijn-Vrij Tuinieren

Frau bei der Gartenarbeit
Het juiste gereedschap is in de tuin een goede investering in de gezondheid van de Rug. Meer tips in de foto galerij van bloemen, planten, gazon maaien, wieden: tuinieren is een gezonde bescherming tegen ziekten en een zachte verzorging voor de dagelijkse klachten als u rekening te houden met een paar dingen. Met onze tips kunt u beginnen met een veilig en gezond werken in de tuin.

Dat het werken in de tuin, het lichaam en de geest, het is niet nodig om te vertellen, een hobby-tuinman, dat hij zich realiseert elke dag. Koester zijn gewoon een genot, en de beweging in de frisse lucht, het houdt je fit. Maar nu is het officieel – volgens recente studies, tuinieren fontein is bijna een jonge. Dus 20 minuten voor bijvoorbeeld het verlichten van stress-hormonen. En na 50 minuten heb je meer ‘goed’ cholesterol in het bloed. Wie werkt er elke dag een half uurtje op het platteland, verbetert de bloeddruk, vermindert het risico van Diabetes en osteoporose, en heeft minder depressie. Nog meer saaie activiteiten, zoals het wieden te krijgen van de medisch oogpunt een geheel nieuw niveau van kwaliteit: Omdat je uit te schakelen heerlijk, en voor een tijdje te vergeten alle Zorgen, je zal het certificeren van een bijna meditatief effect.

Met de juiste apparatuur en de juiste tips in onze foto ‘ s, gallery, doet u gratis werk in de tuin, volledig van de pijn.

Geef een reactie