Periorale Dermatitis: puistjes rond de mond

Kinderärztin Dr. Nadine Hess zum Thema periorale Dermatitis
Expert Dr. Hess: De behandeling van periorale Dermatitis is relatief lang en vergt geduld. In de main, het bestaat uit het systematisch Weglaten van alle topicals – crèmes moeten verbannen worden en, indien nodig, door een zeer lichte vloeistof vervangen.Vrouwen die willen proberen om nieuwe cosmetica, vertrouwd zijn met de periorale Dermatitis, misschien vanuit zijn eigen ervaring als een reactie op een vet-bevattende product. Maar ook kinderen kunnen worden beïnvloed door de puistjes rond de mond, vooral als u eerder een fopspeen eczeem, de – ten onrechte – met cortisone of heel rijk zalven behandeld werd. Wat is een periorale Dermatitis, hoe het ontstaat, hoe de klachten zijn geuit, en hoe wordt het behandeld?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Periorale Dermatitis is een huidaandoening die kan gebeuren in het bijzonder rond de mond, maar ook in de omgeving van de ogen. De huid zwelt op door intensieve zorg en verliest zijn natuurlijke barrière. Dus een vicieuze cirkel, is er een sterk gevoel van droogheid, wat op zijn beurt leidt tot een verhoogde Lotion:. De periorale Dermatitis zich door veel kleine puistjes, branden, soms zelfs wanneer het in contact komt met water. Vaak is het getroffen gebied lijkt voor de Onervaren eczeem is zeer vergelijkbaar.

De periorale Dermatitis behandeling kost tijd

Leck-Ekzem, Schnuller-Ekzem oder periorale Dermatitis beim Kind: Pickel um den Mund

Uit een onjuist behandeld lek of fopspeen eczeem periorale Dermatitis kan worden

De behandeling van periorale Dermatitis is relatief lang en vergt geduld. In de main, het bestaat uit het systematisch Weglaten van al de buitenkant: met helder water schoon. In het geval van een sterk gevoel van spanning en lekt, kunt u de DAB op de puistjes gekoeld zwarte thee (of een gebruikte zwarte thee-zak). De anti-inflammatoire en rustgevend. Crèmes moeten verbannen worden en, indien nodig, door een zeer lichte, vloeibare worden vervangen.

Welke medicijnen helpen met periorale Dermatitis?

Schwarzer Tee wirkt entzündungshemmend

Periorale Dermatitis van De aangetaste huid met gekoelde zwarte thee of gebruikte theezakjes met zwarte thee, DAB – het verlicht gevoelens van spanning en heeft een anti-inflammatoire

In ernstige gevallen van periorale Dermatitis voor de behandeling, afhankelijk van de leeftijd van het kind kan een apotheker gemengd, licht crème met Erythromycine of een therapie met een calcineurin-remmer. Echter, de crème preparaten die de werkzame stof Pimecrolimus voor kinderen jonger dan twee jaar zijn niet toegelaten (hoewel deze groep van geneesmiddelen wordt gebruikt voor bepaalde tijd voor te zorgen en op de lange termijn, bijvoorbeeld in het geval van kinderen met ernstige atopische dermatitis, ook onder de leeftijd van twee jaar). Vanuit mijn oogpunt van de therapie met Pimecrolimus is in principe 24 maanden in geval van een juiste indicatie en veilig, maar de ouders moeten worden geïnformeerd dat de behandeling in de zogenaamde off-label gebruik en moeten ondertekenen waarmee u akkoord gaat. In de praktijk is het gebruik van calcineurin-remmers wordt niet weergegeven wegens periorale Dermatitis in de kindertijd en ook de behandeling met Erythromycine-bevattende crèmes slechts zeer zelden nodig.

Periorale Dermatitis preventie: de huid van kinderen alleen te reinigen met water

fettige Creme kann beim Kind periorale Dermatitis auslösen

Periorale Dermatitis kan voorkomen bij zowel kinderen als volwassenen als een Reactie op de vette crèmes en zalven

In eerste instantie, alle niet-vette crèmes kunnen branden in geval van periorale Dermatitis is eenvoudig. De Branden, maar na een korte periode van tijd. Summa summarum, kan men zeggen dat in het geval van periorale Dermatitis en de zorg van de huid algemene, minder is meer. Vaak maken we gebruik van – in het bijzonder de dames – te veel Tübchen, potten en Zeep. Dit is, toegegeven, vaak verleidelijk, maar zelden nodig. En dit geldt vooral voor de huid van kinderen. Behalve voor helder water (en in het geval van zware vervuiling, een zeep-vrije Syndet), is er meestal geen aanvullende verzorgingsproducten. Tenzij het een ziekte is, hoe Meer vocht nodig.

Geef een reactie