Oorzaak voor de zomer, griep virussen

Een zomer griep wordt altijd veroorzaakt door een virus. Het is de zogenaamde humane (menselijke) enterovirussen komen voornamelijk voor in de zomer en in de herfst, en infecties veroorzaken.

Enterovirussen zijn verspreid over de hele wereld, en zeer duurzame (milieu-bestendig).

Virussen de oorzaak van een zomer griep

  • Het Coxsackie virus type A en B
  • ECHO-virussen

Het Coxsackie virussen kunnen veroorzaken, in het bijzonder leiden tot de typische symptomen van verkoudheid, met ECHO-virus, naast de diarree. Infectie met enterovirussen kan op verschillende manieren gedaan worden.

Enteroviren werden durch Schmierinfektion ├╝bertragen

De zomer griep is verantwoordelijk voor entero-virussen overleven op oppervlakken en kan worden overgedragen door uitstrijkje infectie

Zomer griep: mogelijke routes van infectie

  • Kot-overs van (opname van het virus via de mond: de fecale-orale Transmissie)
  • Smering infectie (Overdracht via handen op de huid of de slijmvliezen)
  • Droplet-infectie (Overdracht van de vloeistof druppels bij hoesten of Niezen)

Het virus zal blijven voor dagen op oppervlakken zoals handgrepen of holding betekent, stokken in het openbaar vervoer, in het water of eten, actieve en aanstekelijk. Enterovirussen zijn bestand tegen zuur. Ze worden geabsorbeerd via water of voedsel om te overleven, daarom is een deel van het virus, de maag zuur en het bereiken van de darm. Ze broeden voornamelijk in de keelholte en in de darm en het activeren van een zomer griep.

Een zomer te krijgen van de griep, meestal in de zomer, een nauwer contact tussen de mensen, vooral in meren, zwembaden of Festivals, en de verspreiding van het virus zo snel. Tegen entero-virussen er is geen vaccin.

Geef een reactie