Oogafwijkingen: om kinderen te beschermen tegen bijziendheid

Vater mit Kind auf den Schultern im Sonnenlicht
Zonlicht en atropine (van dodelijke nachtschade) bevorderen het vrijkomen van dopamine en het voorkomen van kortzichtigheid bij kinderen kinderen in toenemende mate last hebben van bijziendheid (myopie). Een geen Verandering in het leven-stijl en een plantaardige stof kan bijdragen aan het voorkomen van oogziekten.

De gevallen van in het oog ziekten, vooral van bijziendheid (myopie), stijgen in de wereld snel. Volwassenen stond voor een lange tijd in de focus van wetenschappelijk onderzoek, nu de kinderen steeds meer in de schijnwerpers. Terwijl in sommige regio ‘ s van Azië tot 90 procent van de kinderen kortzichtig, het is in Duitsland, 35 tot 40 procent.

Bijziendheid is afhankelijk van verschillende factoren

Mogelijke redenen voor de Aziatische wetenschappers geleverd in 2010, als ze analyseerde de impact van Outdoor-activiteiten op de gezondheid van het oog van kinderen in Taiwan. Ze studeerde 145 kinderen vanaf de leeftijd van zeven tot twaalf jaar en publiceerden hun bevindingen in de Oogheelkundige Epidemiologie. De wetenschappers erkend een verbinding tussen de ziekten van het oog, zoals bijziendheid (myopie), en life style. Kinderen die al enkele jaren van scholing achter, veel TV gekeken wordt, en een genetische aanleg, waren zo goed als altijd, zelfs kortzichtig.

De redenen voor dit zijn waarschijnlijk veranderingen in het spel en recreatieve activiteiten met een toegenomen gebruik van Smartphones en iPads, in combinatie met intensief leren in gebieden die bieden weinig natuurlijk licht, legt Professor Dr. Wolf Lagrèze, Chef de clinique van de afdeling neuro-oftalmologie, kinderen oogheelkunde en scheelzien behandeling in het Universitair ziekenhuis van Freiburg, op het Congres van de duitse Oogheelkundige samenleving in oktober 2015.

Tollkirsche

De ingrediënten van de belladonna heeft een vergelijkbaar effect als het UV-licht van de zon en kan helpen voorkomen oogafwijkingen zoals bijziendheid

Kleine veranderingen met een grote impact

Twee uur van de Buitenlucht per dag kan beschermen tegen kortzichtigheid. Dit is ook aangetoond door studies, zegt Professor Lagrèze. Het is aanbevolen dat kinderen brengen hun vakantie in de Buitenlucht, dat verhoogt het welzijn en bevordert de gezondheid van de ogen. Vergeleken met een klas met 300-500 Lux, en een Zonnige dag van ongeveer 100.000, – en een bewolkte winterdag, nog steeds 3500 lux. Bij kinderen die speelde minder dan een uur is er, volgens de studies, het risico voor oogafwijkingen zoals bijziendheid is 33 procent hoger dan bij kinderen die al meer dan twee uur buiten, zegt Professor Lagrèze. Om te voorkomen dat bijziendheid, het is aanbevolen voor de ouders om het regelen van het gebruik van het apparaat (iPad, Smartphone) aan uw kinderen en om de tijd te beperken, zodat Lagrèze.

Oogziekten door plantaardige actieve ingrediënten om te voorkomen dat

Een bijziendheid (myopie) in de kindertijd kan ook veroorzaakt worden door atropine (de Alkaloïden van belladonna) wordt voorkomen. Het gif van de belladonna is vergelijkbaar met zonlicht en stimuleert het vrijkomen van dopamine in het netvlies. Volgens Professor Lagrèze een lage dosering van 0,01% is volledig onschadelijk en goed geschikt om te vertragen het proces van bijziendheid.

Hamburg-harburg, 09

Geef een reactie