Onthuld: Onbekende gevaren voor de lever

Alcohol is een gif voor de lever – dit is algemeen bekend. Maar Fast Food en frisdranken kan schade aan de lever nog meer. Daarnaast is Overgewicht maakt de lever permanent veroudering. U kunt hier lezen, blijkt dat de huidige lever studies.

Slecht voor de lever: Fast-Food, frisdrank en Overgewicht

Te veel Fast Food en frisdranken zijn niet alleen slecht voor de lijn, het zal blijven beïnvloeden in belangrijke mate de lever. Een zweedse studie toont aan dat twee keer per dag Fast Food en weinig beweging kan leiden al na twee maanden, de lever waarden, net als een alcoholist. Als in Fast Food snel verteerbare koolhydraten, veel suiker en dierlijke vetten stick naar je snel gewicht. Het is hoog in vet kunnen vormen voor deposito ‘ s in de levercellen, waar het functionele vermogen van de lever en het leiden tot lange-termijn vervetting van de lever. Evenals frisdranken: Wetenschappelijke studies tonen aan dat het de fructose is voorstander van de ontwikkeling van een vervetting van de lever.

Obesitas lever maakt er oud uit

Eine Frau meditiert

Oefening helpt bij het afvallen en beschermt de lever

Overgewicht kan last hebben van lever-en vaatziekten. In een recente studie van onderzoekers aan de University hospital van Dresden hebben nu ontdekt dat Een hoge mate van gewicht versnelt het verouderingsproces van de lever. Dus de lever zou worden, bijvoorbeeld in het geval van een 100-kg vrouw met 1.65 meter, lichaamsgewicht, drie jaar ouder dan 70 kg lichaamsgewicht.

Ook een dagelijks bier is een bedreiging voor de lever

Regelmatig hoge consumptie van alcohol beschadigt de lever, is enorm, omdat je niet kan afbreken van de alcohol is onbeperkt. Maar het is niet alleen de hoeveelheid alcohol, maar ook van de frequentie van de consumptie van Alcohol is een beslissende factor voor de schade aan de lever, volgens een recente deense studie. Het maakt een verschil, of de dagelijkse alcohol wordt gedronken, of slechts vijf dagen per week. Dagelijks Drinken verhoogt het risico op Lever-en vaatziekten, omdat de lever niet kan herstellen, volgens een wetenschappelijke mening.

De lever om iets Goeds te doen

Ein Paar beim Picknick

Een fiets met een gezonde picknick is de ideale bescherming voor de lever

Je kunt veel doen om ervoor te zorgen dat uw lever goed: in Plaats van Fast Food en frisdranken meer vaak een gezond dieet en oefening moet worden op het programma. Overschakelen naar een vitamine-rijke, lage-vet dieet leidt gewoonlijk tot een snelle regeneratie van de geïrriteerde levercellen. Optimaal is het ook voor het verlichten van de lever middels een Detox kuur. Ideaal hoge dosis van mariadistel-extract (bijv. Legalon® 156 mg, verkrijgbaar in de apotheek). Het bevat de werkzame stof Silymarine ondersteunt de Regeneratie van beschadigde levercellen en verhoogt hun weerbaarheid. Over een tot twee maanden, kunt u uw lever een aantal Goede, en geschikt zijn voor de lente.

Verplichte tekst: Legalon® 156 mg. Werkzame Stof: Mariadistel Fruit Droog Extract. Toepassingsgebieden: Voor ondersteunende behandeling bij chronische inflammatoire lever lever krimp (cirrose van de lever) aandoeningen en de lever giftige stoffen-geïnduceerde (giftige) schade aan de lever. Het medicijn is niet bestemd voor de behandeling van een acute vergiftiging. In het geval van licht – tot donker-gele huid kleur, en gele verkleuring van de ogen geel wit (verslaving) moet een arts worden geraadpleegd. De behandeling met Legalon® 156 mg niet in de plaats het vermijden van de narcose oorzaken (bijv. alcohol). Om de risico ‘ s en bijwerkingen lees de bijsluiter en vraag uw arts of apotheker. Stand van de Informatie: augustus 2013, Rottapharm | Madaus GmbH, 51101 Keulen, www.rottapharm-madaus.de.

Geef een reactie