Ongewone therapeut Kan genezen wormen ziekten?

Würmer gegen Krankheiten
De zogenaamde Varken whipworm heeft met succes gebruikt om de behandeling van zogenaamd ongeneeslijke ziekten. In de Westerse samenlevingen, is de aantasting van het menselijk lichaam met wormen, een nauwelijks voorkomende medische Probleem. Echter, de onderzoekers hebben laten zien in de afgelopen jaren dat parasieten ons immuunsysteem kan ook van belang zijn bondgenoten. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

De medische opvattingen van sommige van de parasieten het minst gewijzigd dramatisch. Veel onderzoekers zijn van mening dat door het gebruik van wormen, allergieën en auto-immuun ziekten zoals de ziekte van Crohn (ontstekingsziekte aan de darmen), Multiple sclerose of Reumatoïde Artritis genezen. Dienovereenkomstig, de zogenaamde worm van toepassing therapieën in gespecialiseerde kringen als een Sensatie, en opent geheel nieuwe behandelmethoden.

Wormen helpen de chronisch Krankenen

In het geval van de chronische darmş ontsteking van de ziekte van Crohn worm therapie heeft al bewezen als een effectieve behandelmethode. Professor Joel Weinstock van Tufts Medical Center in Boston gepubliceerd in de afgelopen jaren verschillende Werken over het onderwerp, en toonde in een klinische studie, recent, dat het moeilijk te controleren inflammatoire klachten van de ziekte van Chrohn patiënten kunnen behandeld worden met wormen met succes.

Deze route gaf hij de onderwerpen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte van Crohn, voor een half jaar, alle 14 dagen van rond de 2.500 eitjes van de zogenaamde Varken whipworm (Trichuris suis). In feite, na zes weken – zo lang als het duurt voor de eieren van de wormen – healing successen in de patiënt.

De ziekte van Crohn: driekwart van degenen die Getroffen zijn genezen

Kortom, de ziekte van Crohn symptomen verminderd zijn in ongeveer 80 procent van de proefpersonen significant 72 procent was verminderd de symptomen van een ziekte, zo veel zelfs dat het eerder terminaal zieke deelnemers aan de studie werden geclassificeerd als genezen. Bijwerkingen niet hebben plaatsgevonden, omdat het varken zweep wormen – die van nature infecteren alleen de varkens naar de mens niet zijn aangepast, en dus geen ziekte risico. De gemiddelde levensverwachting van deze wormen in de menselijke darm is zes weken. Na deze tijd, de parasiet van ons immuun systeem te worden gedood.

Een andere poging was al eerder aangetoond dat zelfs een enkele behandeling met de worm-eieren die de ziekte van Crohn symptomen kunnen verminderen over een periode van zes maanden of meer. Onderzoekers aan de Monash Universiteit in Melbourne (Australië) hebben nu een speciale worm pillen voor de behandeling van allergieën en auto-immuun ziekten, zoals de ziekte van Crohn, Multiple sclerose, psoriasis of Artritis, worden gebruikt.

Wat is de ziekte van Crohn?

In het geval van de ziekte van Crohn is een chronische inflammatoire darmziekte die invloed kunnen hebben op het gehele spijsverteringskanaal van de mens vanuit de mondholte via de slokdarm naar de Anus. Vooral de onderste dunne darm (Terminale Ileum) en dikke darm (Colon) worden beïnvloed. Typische symptomen van de ziekte zijn diarree en ernstige pijn optreden, vooral na het eten of voor ontlasting. Bijkomende ziekte met koorts, gewichtsverlies, verlies van eetlust, Misselijkheid en braken. Bij de ziekte van Crohn gediagnosticeerd zijn mannen en vrouwen – meestal tussen de leeftijd van 15 jaar. 35. evenals de 60. Jaar.

Waarom werken wormen?

Het menselijke immuunsysteem heeft geleerd sinds zijn ontwikkeling, miljoenen jaren geleden, tegen parasieten te bestrijden, zoals haak wormen of tape wormen. Echter, althans in de moderne industriële landen (die optreden auto-immuunziekten en allergieën meestal) mensen, dankzij de moderne geneeskunde en de hoge normen van hygiëne vandaag, nauwelijks met wormen in contact. Het Probleem: Ons immuunsysteem is niet aangepast aan deze parasitaire wijzigen op hetzelfde tempo, wat op zijn beurt leidt tot het immuunsysteem capaciteiten van de mensen zijn niet meer bezig. Als een plunderende leger, er is geen tegenstander een aanval op het immuunsysteem reacties van de mensen daarom meer en meer vaak naar het eigen lichaam.

Volgens veel artsen, het resultaat heeft zich in de getroffen regio ‘ s, allergieën en auto-immuun ziekten, zoals de ziekte van Crohn of Multiple sclerose. Voeg daar nog een andere factor: parasieten sussen ons immuunsysteem. Omdat wormen in het lichaam in bedwang houden van je eigen verdediging van mensen met speciale stoffen of uitschakelen, zodat u niet afgestoten door hun gastheren, een effect dat Professor Weinstock en collega ‘ s in hun worm-pil gebruiken hebben geleerd.

Waar kan ik het proberen?

De behandeling met wormen is in Duitsland nog steeds in de klinische testfase en kan niet worden voorgeschreven daarom Artsen. Patiënten die last hebben van allergieën of auto-immuunziekten en zijn geïnteresseerd in de nieuwe worm therapie te proberen, hebben de mogelijkheid om deel te nemen in een Duitsland-brede programma test. 39 klinieken dit programma wordt aangeboden op het moment. Voor meer informatie over de voorwaarden van deelname en de contactpersoon), klik dan hier.

Hamburg-harburg, 18. November 2014

Geef een reactie