Ondanks het lichte bescherming met factor 50 zonnebrand, huidkanker voorkomen

Sonnencreme verhindert Hautkrebs nicht
Britse onderzoekers ontdekten dat de zon beschermende crèmes tegen huidkanker. Zelfs met een beschermingsfactor van 50, het gevaarlijke melanoom kan alleen worden om vertraging zonnebrand kan niet voorkomen dat de huid kanker. Een recente studie toont aan dat de toepassing van de Crème met de zon de tijd aarzelt alleen bescherming aan de kanker uitbraak, – afgewend van de melanomen kan worden in het laboratorium op deze manier in ieder geval. Ter bescherming van de huid effectief tegen de schadelijke UV-stralen, is volgens de onderzoekers alleen een combinatie van kleding en schaduw.

In het laboratorium, het team van onderzoekers van de Universiteit van Manchester in muizen onderzocht werd de invloed van UV-straling op de huid regio ‘ s met een Mutatie van het zogenaamde BRAF-gen een Mutatie die optreedt bij mensen in 80 procent van alle lever-spots. De onlangs in het tijdschrift Nature publiceerde een studie toont nu aan dat een bijzonder hoog huid het risico op kanker zelfs als de huid is beveiligd met een zonnebrandcrème.

Kanker ondanks zonnebrandcrème

De wetenschappers gebruik van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 50 tot bescherming van de kwetsbare gebieden van de Huid. In de controle groep werden muizen blootgesteld aan UV-straling, zonder uv-bescherming. De resultaten verraste de wetenschappers. Volgens de studieleider Professor Richard Marais, de eerste melanomen werden gevormd in de Huid blootgesteld zonder zonnebrandcrème, na gemiddeld zeven maanden.

In de huid regio ‘ s met een zogenaamd beschermende zonnecrème ingesmeerd, de diagnose was gemiddeld na 17 maanden, huidkanker is vooral beangstigend was dat er varianten van de bijzonder gevaarlijke zwarte huid kanker. De onderzoekers concluderen dat de reguliere bescherming tegen de zon met een factor van 50 kunnen worden voorkomen, in ieder geval, de uitbraak van kanker van de huid op de lange termijn – dus alleen een beetje tijd kan worden gewonnen.

Beschermende kleding en schaduw

Volgens de verklaringen van Professor Richard Marais, de bevindingen zijn verontrustend. Echter, om te benadrukken dit werk ook het belang van het combineren van zonnebrandcrème met andere strategieën om de huid te beschermen tegen kanker. De wetenschappers benadrukt dat de zonnebrandcrème moet nog steeds een belangrijk onderdeel van de bescherming tegen de zon, maar als een garantie voor bescherming. Een effectieve bescherming tegen UV-stralen is alleen te Gaan door middel van een gecombineerde bescherming van zonnebrandcrème, kleding en Hoeden, evenals de regelmatige schaduw gebieden

Hamburg-harburg, 12. Juni 2014

Geef een reactie