Omdat van verkeerde 42 jaar in een rolstoel, als Artsen het mis

Rufino Borrego
Rufino Borrego vandaag terug kunt gaan op uw eigen twee voeten.Een man zat als gevolg van een onjuiste diagnose voor meer dan 40 jaar in een rolstoel. Zijn geval blijkt dat Niet altijd Artsen met hun evaluaties goed, en de patiënten moeten niet bang zijn om een second opinion.

De 61-jarige Rufino Borrego van Portugal had in het reine te komen voor vele jaren, met zijn lot. Op de leeftijd van 13 jaar, met hem een ongeneeslijke spierdystrofie geconstateerd. Meer dan vier decennia, hij zat toen in een rolstoel. De ziekte van duchenne spierdystrofie omvat een groep van erfelijke aandoeningen die leiden tot spierzwakte en spieratrofie. Verantwoordelijk voor het defecte spiercellen. Omdat de ziekte, met 10 Patiënten op 100.000 inwoners is vrij zeldzaam, het is geschat door Artsen worden vaak verkeerd. Zo ook in het geval van Borrego. Om in Geloof voor de terminaal zieke, bracht hij het grootste deel van zijn leven in een rolstoel, naar een neuroloog in 2010 realiseerde me dat Borrego was die lijden aan spierdystrofie, maar naar een andere spierziekte genaamd myasthenia. Het goede en slechte nieuws is dat Deze ziekte is in tegenstelling tot de spierdystrofie te behandelen, de Patiënt had 42 jaar in een rolstoel, hoewel de juiste medicijnen kan genezen van zijn verlamming van de start. Echter, de myasthenia is net zo zeldzaam als de spierdystrofie en was in de jaren 1960, is nog grotendeels onbekend. Borrego maakt zijn voormalige Artsen, daarom is geen beschuldiging, ik wil nu gebruik maken van mijn leven, zei hij tegen verslaggevers in zijn woonplaats Alandroal, in het Zuiden van Portugal.

Zo belangrijk om een second opinion is

Borregos geval toont hij, zelfs als hij is, zonder twijfel, zeer zeldzaam: Het is in bijna elke diagnostische zin van andere Artsen voor aanvullende adviezen. Net huisartsen zijn vaak niet up-to-date zijn in termen van de huidige wetenschappelijke kennis vooral van zeldzame ziekten. Bij veel patiënten een groot respect voor de zogenaamde ‘half-God in het Wit is ook nog steeds. Ze vrezen dat hun vertrouwde arts, te bedriegen of te beledigen, indien u twijfelt aan de diagnose en een collega voor een second opinion vragen. Die Artsen zijn soms fout, maar niet alleen in het geval van zeldzame ziekten. Meer voorkomende aandoeningen zoals voedsel intoleranties of bacteriële infecties worden vaak verward met andere aandoeningen. Zo ook in het geval van Jana Geis. Uit het niets, ze leed plotselinge ademhalingsmoeilijkheden, hoofdpijn en gastro-intestinale problemen. Haar huisarts vermoedde een zwakke circulatie als de oorzaak van al deze symptomen. Zijn advies: de Meer verergerd Geis’ symptomen eet om de bloedcirculatie op gang, maar met de toevoeging van. Alleen een allergoloog eindelijk de juiste oorzaak: Een histamine-intolerantie. Jana Geis scheutje rode wijn, kaas, worst en vis van hun dieet plotseling verbetering van uw algehele gezondheid.

Een Astma-drug maakt de rolstoel gaan

In het geval van een 61-jarige Rufino Borrego een eenvoudige Astma medicijn was genoeg te genezen hem van zijn verlamming van de spieren. Een jaar na de ontdekking van zijn eigenlijke ziekte, was hij weer in de normale positie aan te nemen en te betalen zijn lokale café lopen nu elke Ochtend voor een bezoek. De café-eigenaar Manuel Melao kan niet geloven wat er gebeurde: We dachten dat er een wonder was gebeurd.

Ook in het geval van zeldzame ziekten niet geven

Rufino Borrego heeft, zelfs als het heeft lang geduurd, nu eindelijk de juiste diagnose te stellen voor zijn ziekte. Veel patiënten weten, maar nooit wat je ontbreekt eigenlijk. Vaak niet wilt opgeven ook de Artsen zelf. Speciale informatie portals te verduidelijken, in de tussentijd, patiënten en Artsen over de symptomen van zeldzame ziekten. De Nationale Alliantie voor mensen met zeldzame ziekten (www.namse.de), de Centrale informatie-portal voor zeldzame ziekten (www.portal-se.de) en de Alliantie voor Zeldzame Chronische ziekten (www.achse-online.de).

Hamburg-harburg, 27. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie