Om te kalmeren van de beste muziek voor een Baby

Ein Baby schreit
Muziek is beter geschikt om rustig een baby dan te Spreken, toont een recente canadese studie zacht een huilende Baby kan rustig te Praten, maar beter muziek, is een studie van canadese wetenschappers blijkt nu. De meest effectieve methode is het, als u de song in het turks.

Vele studies hebben onderzocht hoe te Zingen en te Spreken van invloed zijn op de aandacht van baby’ s, maar we wilden weten hoe ze inwerken op de emotionele zelfbeheersing van een baby, zegt Prof. dr. Isabelle Peretz van de Universiteit van Montreal. Emotionele zelf-controle is niet ontwikkeld in de kinderen natuurlijk, en we geloven dat Zingen helpt u bij het ontwikkelen van deze vaardigheid.

Voor de huidige studie, de onderzoekers voerden twee experimenten met 30 gezonde baby ‘ s in de leeftijd tussen de zes en negen maanden. De baby ‘ s werden op het tijdstip van de beproeving rustig en niet huilen. In het eerste Experiment, en de wetenschappers met de kinderen in Baby-en volwassen taal, talen, en speelde een lied van een turkse zangeres.

Turkse muziek was in staat om te kalmeren van de baby ‘ s de beste

De zanger zong turkse nummers, niet Westerse. Dit is een belangrijk punt omdat studies hebben aangetoond dat de liedjes die we zingen voor de kinderen, een bepaalde reeks van klanken en ritmes, legt studie auteur Mariève Corbeil. Iedere ouder weet dat het niet veel is, zijn Baby Rihanna een liedje zingen!

In de turkse muziek, de baby ‘ s bleven op de langste rustige

Bovendien, de baby ‘ s werden gespeeld door de taal van een tape. Tijdens het experiment werden de ouders op de kamer, zat achter de kinderen, zodat haar gezichtsuitdrukking kon hebben geen invloed op de Baby.

De wetenschapper sprak, of speelde de tape om de baby ‘ s gemaakt van een wijn gezicht – een expressie van het gezicht een uitdrukking van ongenoegen. Als je gehoord van de turkse song bleef op de baby’ s gemiddeld negen minuten stil. Gesproken kalmeerde hen slechts ongeveer half zo lang zijn, of het baby praten of niet, zegt Corbeil. Baby taal hield de kinderen gemiddeld ongeveer vier minuten in een rustige, volwassen taal een beetje onder de vier minuten. Het kleine verschil tussen de twee talen was een verrassing voor ons, zei Corbeil.

In het tweede Experiment de onderzoekers gespeeld met andere kinderen tapes van moeders die zong in het frans (de taal van de kinderen). Weer stopte de muziek, de zuigelingen die nog steeds langer dan Gesproken, maar de franse liedjes gemaakt in een gemiddelde van slechts zes minuten.

De wetenschappers adviseren de ouders om te zingen voor hun kinderen als ze huilen, of je muziek afspelen. Aangezien de meeste ouders hebben de neiging om te spreken met hun kinderen hen te kalmeren, die u kunt behalen sneller succes.

Hamburg-harburg, 30. Oktober 2015

Geef een reactie