Oedeem: De behandeling is afhankelijk van de oorzaak van het vasthouden van water

In het geval van Oedeem, de behandeling is primair gericht op de oorzaak van het vasthouden van water. Het Oedeem, veroorzaakt door bijvoorbeeld een hart-en vaatziekten (zoals hart-insufficiëntie, hartfalen) of lever ziekte (bijvoorbeeld cirrose van de lever), is de eerste stap in de behandeling wordt overtollig water uit het lichaam te spoelen.

Dit wordt gedaan door het aftappen van geneesmiddelen, de zogenaamde plaspillen. In veel gevallen, de arts voorgeschreven in de vorm van tabletten. Het vasthouden van water kan worden verwijderd zo snel mogelijk – bijvoorbeeld in het geval van een long-oedeem de invloed op de werkzame stof per Infuus rechtstreeks in de ader. De arts merkte op dat het lichaam scheidt teveel water in één keer en gecontroleerd voor deze regelmatig, het gewicht van de Betrokken persoon.

Lymphdrainagen können Ödeme lindern

Lymfoedeem kan verlichten drainage

Oedeem behandeling van andere oorzaken

  • Ernstige ontstekingen en allergieën die leiden tot Oedeem, kan zijn corticosteroïden (zoals cortison) te behandelen.
  • Lymfedrainage te verlichten, in veel gevallen, lymfe-oedeem.
  • Om te voorkomen dat het Oedeem in het geval van een veneuze insufficiëntie (zoals spataderen), kan compressie helpen kousen.
  • Oedeem kan optreden bij vrouwen, hormonale, hormoon, helpen supplementen, zoals de anti-baby-pil.
  • De nieren (bijvoorbeeld in het geval van nierfalen) als niet adequate hoeveelheid van de urine, vaak moet een bloed wassen (dialyse).

Kortom, het is in de behandeling van Oedeem, is het belangrijk dat de oorzakelijke ziekte is op te lossen als dat mogelijk is. Patiënten met hartfalen krijgen, bijvoorbeeld geneesmiddelen, zoals ACE-remmers of bèta-blokkers. In het geval van een alcohol-gerelateerde lever ziekte, die leidt tot Oedeem, strenge onthouding van alcohol is nodig. In het geval van water vochtophoping in de buik (ascites), kan het nodig zijn, de buik, het water door middel van een punctie te zuigen. De oorzaak is niet weggenomen, maar na het vormen van het weefsel.

Geef een reactie