Nu, vakantie Vaccinaties: Huisdieren

Haustiere benötigen vor Reisen in ein anderes EU-Land eine Impfung
Huisdieren dienen voor te reizen naar een ander land, een vaccinatie en een microchip met de vaccinatiegegevens, andere landen, andere regels – voor een ontspannen vakantie met vier-legged vrienden, er zijn verschillende dingen te overwegen: bijvoorbeeld vaccinatie tegen rabiës (hondsdolheid), teken-en lintwormen.

De heer Chen is gelegen aan het strand en de zon op de buik lijken, maar de hond moet thuis blijven? Om de favoriet in de vakantie is voor velen een lange tijd als een Alternatief voor kennels.

Honden het leuk om te reizen, katten geven de voorkeur om thuis te blijven. Het is daarom altijd adviseren om dieren te nemen. Honden zijn in vergelijking met de mensen. Voor jou is het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen samen met de Heer Chen, de wereld. Katten zijn gebaseerd op oppervlakte. Daarom moet u blijven goed ondersteund thuis. Hetzelfde geldt voor kleine dieren, zoals konijnen of vogels.

Alleen reizen met Chip

Sinds medio 2011, honden, katten en fretten mogen alleen reizen binnen de EU, als u een zogenaamde micro-chip. De kleine Transponder is geplant onder de huid, worden opgeslagen in een nummer en de gegevens van het huisdier en de houder. Er is één uitzondering: Voor dieren die zijn getatoeëerd voorafgaand aan 2011, duidelijk leesbaar, niet geldig is, de Chip-verplichting. Ook kitty mag niet vergeet uw ID! Sinds 2004 zijn er van de ID-eisen. Eigenaren van honden, fretten en katten nodig hebben om aan te tonen dat het EU-dierenpaspoort, Inenting tegen rabiës. Daarnaast is het aantal van de Chips is aangegeven in de ID-kaart. Het paspoort kan worden afgegeven door een bevoegd dierenarts. De kosten zullen variëren, omdat kan worden een identiteit te controleren en vaccinaties of behandelingen moeten worden gemaakt.

Bijzondere bepalingen van toepassing: de reis naar het verenigd koninkrijk, Ierland, Malta of Zweden, moet behandeld worden de dieren voor, ook tegen teken en lintwormen. Daarnaast rabiës antilichamen moet worden gedetecteerd in het bloed.

Niet elk ras van de hond kunnen in elk land te streven naar verdere informatie voor het plannen van een reis op het foreign office. En: aangelijnd en een muilkorf voor honden in vele landen. Controleer voorafgaand aan het vertrek, in welke gebieden van de lijn en een muilkorf is essentieel in de Bagage.

Geef een reactie