Nooit meer miskramen gehad?

Eine glückliche Mutter mit ihrem Neugeborenen
Een recente studie van vrouwen na meerdere miskramen hoop voor een succesvolle Zwangerschap recidiverende miskraam voor de betrokken vrouwen hebben meestal een grote psychische belasting. Het wordt nu beheerd door de Britse onderzoekers, een mogelijke oorzaak voor de terugkerende identificeren Verkopen – een therapie is nu binnen handbereik.

Als vrouwen geboorten drie of meer miskramen in een rij, kan een bepaald Defect in het slijmvlies van de baarmoeder achter, zodat het resultaat van een recente Britse studie. Het goede nieuws: in vijf jaar, dit Probleem kan verholpen worden met medicatie.

Baarmoederslijmvlies is ouder worden te snel

Wetenschappers aan de Universiteit van Warwick geanalyseerde monsters van het endometrium van de 183 patiënten die had al eens het slachtoffer drie of meer miskramen. Dit werd Vergeleken met een controle groep, de monsters van deze vrouwen bleek minder stamcellen. Stamcellen zijn de productie-sites van nieuwe cellen vormen ze de zogenaamde dochtercellen van die nieuwe, ‘jonge’ weefsel. Stamcellen zijn nodig, zodat het baarmoederslijmvlies kan regenereren. In het geval van vrouwen, waar deze cellen ontbreekt, in de leeftijd van de baarmoeder sneller en op een succesvolle zwangerschap is minder waarschijnlijk.

Deskundigen schatten dat één van elke 100 vrouwen lijdt drie of meer miskramen in een rij. Studieleider Professor Jan Brosens: ik kan me niet voorstellen dat we in staat zullen zijn om het oplossen van deze Gebreken voordat de patiënt probeert om zwanger te worden.

Therapie in beeld

Voor dit, de onderzoekers willen nastreven verschillende benaderingen. Co-auteur Siobhan Quenby vermeld: In het voorjaar van 2016 zullen we beginnen met het testen van nieuwe methoden voor het verbeteren van de baarmoeder slijmvlies. Allereerst willen we het verbeteren van de diagnose bij vrouwen met recidiverende miskramen door de ontwikkeling van nieuwe Tests. Ten tweede zijn er een aantal drugs en interventies (…) hebben het potentieel om het aantal stamcellen in het baarmoederslijmvlies.

In een paar jaar, de vrouwen in kwestie kon daarom de behandeling opties beschikbaar. Echter, storing kon niet worden geboorten voorkomen, per se, want er zijn een aantal andere mogelijke oorzaken, bijvoorbeeld, een vooral vaak de trigger voor de miskraam in het begin van de zwangerschap, genetische schade in het genoom van het embryo.

Hamburg-harburg, 8. Maart

Geef een reactie