Nieuwe Fitness Trend Strijd Touwen

Eine Frau trainiert mit Battle Ropes
Een Fitness Trend uit de verenigde staten komt naar Europa: De zogenaamde Strijd Touwen de uitoefening van uw spieren, coördinatie en cardiale functie, geen nieuwe Fitness Trend verovert de verenigde staten en is ook aangekomen in Duitsland: de zogenaamde Battle Ropes, spieren worden getraind, coördinatie, geoefend en aantal verbrande calorieën. De praktijk Vita het touw aan de Training.

Ze zien er meer uit alsof ze behoren tot de haven als in de sporthal: de Zogenaamde Strijd Touwen. De Pan, en zweepslagen zware touwen, kan behoorlijk in het zweet – in combinatie met andere Been posities, het zorgt voor een doeltreffende Fitness en cardio training, zeggen de deskundigen. Tien minuten een intensieve training van een dag genoeg volgens een recente studie van het hart te verbeteren van de Conditie.

In de Video zie je een voorbeeld van een training sessie met de Strijd Touwen.

Video: YouTube/funcFIT Persoonlijke Training

De Strijd Touwen kunnen

De Battle-Touw-Training is een ideale workout voor het hele lichaam: buik -, rug -, en Pomuskeln verplicht worden op verschillende soorten. En het effect van de training toeneemt met de lengte van het touw: hoe langer De kabel, hoe meer kracht nodig is om het te verplaatsen. Extra plus-punten van de Strijd-Touw-opleiding: coördinatie en houding om getraind te worden. Daarnaast, om te worden verbrand op de druk bezochte Training veel calorieën. Wat komt er als een bijkomend voordeel Van het touw bewegingen kunnen worden als een indicator van de vraag of de Oefening juist is uitgevoerd.

De strijd Touwen: wees voorzichtig met de schouder problemen

Training met de Strijd Touwen vereist behendigheid en stabiliteit van de schouders. Mensen met schouder-problemen moeten toetsen een kwestie van langzaam Training met de Strijd Touwen en te kijken of het goed is voor u of uw symptomen erger.

De strijd Touwen in ONS sportscholen, meer en vaker de basisuitrusting in Duitsland voor rond de 100 euro.

Hamburg-harburg, 26. Mei

Geef een reactie