Nieuwe behandeling voor been-infarct

Eine Ärztin untersucht das Bein einer Seniorin
Een nieuwe Stent kan worden voor de behandeling van de zogenaamde been aanval revolutionaire geen zogenaamde been infarct onbehandeld, kan leiden tot het been moet worden geamputeerd. De behandeling met een Stent in het been is problematisch. Een nieuwe ontwikkeling om dat te veranderen nu.

In het geval van een zogenaamde been infarct een verharding van de slagaders in de benen leidt tot bloedcirculatie. Deze verhoging, totdat het bloedvat helemaal afgesloten. De ziekte niet tijdig wordt behandeld, kan de Amputatie van het been nodig.

Een dergelijke Vasculaire occlusie in het been slagaders zijn een voorbode van een beroerte en een hartaanval, op de andere, ze beperken de mobiliteit van de Betrokken, in grote mate. Deze beweging is vooral van belang bij het beïnvloeden van de risicofactoren voor atherosclerose positief.

Uitdaging Stent in het been

Voor de behandeling van, onder andere, Stents kan gebruikt worden – deze zijn Stents zijn gemaakt van metalen of synthetische vezels, de slagaders en het stabiliseren van de bloedstroom in de vernauwde bloedvaten te herstellen.

In de perifere slagaders van de benen, de uitdagingen van een Stent zijn bijzonder groot: de slagaders van De benen zijn zeer mobiel, als je wordt blootgesteld aan zware belasting, bijvoorbeeld het buigen, strekken, compressie of rotatie. Deze bewegingen zijn niet up-to-conventionele Stents vaak op een permanente basis – een reden waarom veel artsen van deze therapie, adviseren tegen.

Onderzoekers van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Abbott heeft er nu in geslaagd om het ontwikkelen van een Stent die bootst de natuurlijke bewegingen van de slagader. Door middel van een speciale wire ‘ – technologie, is zeer flexibel, zodat hij kan deelnemen aan de veeleisende bewegingen van het been slagaders.

In het geval van klinische proeven van de nieuwe stent is een nieuwe procedure werd na drie jaar, slechts zes procent van de patiënten is noodzakelijk.

Hamburg-harburg, 29. December 2014

Geef een reactie