Nieuw ontwikkelde zenuw Bypass: Verlamde man kan bewegen Arm opnieuw

Nerven-Bypass entwickelt
Wetenschappers aan de Ohio State University ontwikkelde een proces in het beschadigde ruggenmerg wordt omzeild en de beweging van impulsen van de hersenen kan worden gezonden naar de spieren. Een klinische Geprobeerd toont aan dat deze zenuwen Bypass de verlamde kunt verplaatsen dankzij een nieuw ontwikkelde zenuw Bypass kunnen verplaatsen van een verlamde man die met zijn Arm weer. Voorheen was wetenschappers, in een baanbrekende klinische studie, break wist te omzeilen het beschadigde ruggenmerg van de man met behulp van het zogenaamde ‘neuro-brug, en voor het doorsturen van de beweging impulsen van de hersenen direct naar de spieren in de armen. De technologie die beschreven wordt door de onderzoekers als een mijlpaal in de behandeling van verlamming.

Ian Burkhart zal naar beneden gaan in de medische geschiedenis in als de eerste persoon die kan draaien na dwarslaesie door het gebruik van een zogenaamde neuro-brug van hem gedreven bewegingen. Wetenschappers aan de Ohio State University ontwikkelde een nerveuze Bypass het beschadigde ruggenmerg bruggen, zodat de beweging signalen van de hersenen doorgegeven aan zijn rechter Arm.

Micro-chip zal vertalen de gedachte van beweging

De klinische studie wordt gevierd in professionele kringen als een doorbraak. De technologie werd ontwikkeld in de twee jaar van onderzoek voor de behandeling van verlamde mensen. In een drie uur durende Operatie werd Ian Burkhart tegen het einde van April, een microchip kleiner dan een erwt in een beweging relevante gedeelte van de Hersenen geïmplanteerd. Deze Chip leest de beweging van de relevante impulsen van de hersenen en stuurt ze naar een Computer met speciale Software.

Om het zo te lezen hersenen impulsen en te vertalen, de Computer werkt met een op Ian ’s aangepaste Software, die wordt beschreven door de onderzoekers als een ‘virtuele ruggenmerg. Van de Computer, wordt de beweging omgezet impulsen van de hersenen naar een armband wordt verzonden – een zogenaamde Niet-Invasieve-High-Definition-Stimulatie – Sleeve op de Arm van de Geraakte, die op zijn beurt stimuleert de spieren.

In een fractie van een seconde aan de beweging aan

De techniek werkt net als een hart Overslaan, maar in plaats van bloed, we zijn eigenlijk in de locatie, de elektrische signalen van de hersenen te leiden, aldus onderzoeksleider Professor Tsjaad Bouton. Het hele proces was dus snel van de ene gedachte naar de beweging en de uitvoering van de beweging slechts een tiende van een seconde voorbij.

De Video toont het Moment Ian Burkhart is de eerste Keer zijn Arm kan bewegen. (Video, Taal: Engels)

Nieuwe hoop voor verlamd

Ian is een van de vijf onderwerpen die de deelname aan de klinische studie. Het proces werkt in de klinische omgeving goed. Maar de ‘ neuro-brug gebruikt kunnen worden in de toekomst verlamd mensen in het dagelijks leven zonder problemen moeten opgelost worden door de onderzoekers, de technische uitdaging is om de grootte van de techniek die gebruikt wordt op een zakformaat. Het doel is de ontwikkeling van een nerveus-met Bypass-systeem, die kan worden vergeleken met een Smartphone te allen tijde worden gedragen.

Professor Jerry Mysiw, Directeur van de Afdeling Fysische geneeskunde aan de Ohio State University – beschrijft de techniek van de ‘neuro-brug met het oog op de motorische Revalidatie van mensen met verlamming als een nieuwe hoop en een grote stap vooruit.

Hamburg-harburg, 26. Juni 2014

Geef een reactie